Перепланування двокімнатної квартири 85 м2 в трикімнатну

  1. Затишна квартира для молодої сім'ї
  2. Завдання для дизайнерів
  3. Варіант перепланування № 1
  4. Варіант перепланування № 2
  5. Варіант перепланування № 3
  6. Варіант перепланування № 4

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Будинок виявився невеликим, але зручним і відмінно спланованим. Все в ньому було обставлено і влаштовано з грунтовністю і смаком, що свідчили про господарські здібності Шарлотти, у всьому можна було угледіти дух благополуччя ».

Д. Остін «Гордість і упередження»

Затишна квартира для молодої сім'ї

Коли молода сім'я планує жити окремо і у них з'являється така щаслива можливість, то все повинно бути і комфортно, і привабливо. Як в міцних довговічних відносинах мало недомовленості, так і спільний будинок повинен мати продуману, зручне планування . Коли є спальня , В якій можна усамітнитися, красива лоджія і зона для роботи, парі буде складніше знайти привід для розбіжностей: затишок завжди піднімає настрій.

Буває так, що площа квартири досить велика, але кімнати розташовані незручно і хол або коридор займають занадто багато місця, хоча практично не використовуються.

Завдання для дизайнерів

У вихідній плануванні квартира площею 85 м2 в новому будинку мала тільки дві кімнати. Мінус розташування в тому, що великий хол нефункціональний , А всі три вікна виходять в одну сторону. Господарі вирішили перетворити двокімнатну квартиру в трикімнатну з безліччю підсобних приміщень.

На ілюстрації: Обмірне план квартири (для збільшення клікніть на превью)

У підсумку дизайнери студії розташували житлові зони вздовж стін з віконними прорізами, а саме: кухню-вітальню, спальню і кабінет, який з часом може трансформуватися в дитячу. У нежитлової частини квартири розташувалися передпокій з містким шафою або великий вбиральні і один або два санвузли. У деяких варіантах приєднали лоджію, яка може використовуватися як спортзал або кабінет.

Варіант перепланування № 1

У першому варіанті планувального рішення дизайнери студії Ольги Кондратова помістили в центральній зоні їдальню-вітальню : Тут буде обідня група, яка розташовується ближче до входу. Якщо пройти далі, ви виявите місткий м'який диван з торшерами з боків і два крісла. Як і годиться в більшості віталень , Тут є і журнальний столик. Плазмову панель буде видно незалежно від того, виберіть чи ви одне з крісел або сядете на диван.

невеликий традиційний кабінет запланований зліва. Але він в недалекому майбутньому може бути переобладнаний в дитячу .

Але він в недалекому майбутньому може бути переобладнаний в   дитячу

На ілюстрації: Перше планувальне рішення (для збільшення клікніть на превью)

з їдальні ми можемо пройти в спальню, в якій вмістилися і двоспальне ліжко, письмовий стіл: якщо кабінет господаря буде переобладнано під дитячу, це не означає, що йому буде ніде працювати. поруч зі спальної є лоджія, де буде стояти козетку. А м'яке світло від торшера дозволить тут читати книги навіть вечорами. Невелика частина спальної відведена під гардеробну, в якій немає нічого зайвого.

Ванних кімнат в цьому проекті дві: одна зліва від входу ближче до кухні, а друга, обладнана душовою кабіною , Праворуч. Що ж, після ранкової пробіжки душова кабіна - це те, що потрібно.

У досить місткою передпокої є чотири шафи, дві полиці і пуф посередині - можна не поспішати, пов'язуючи модний шарф.

Варіант перепланування № 2

Які істотні зміни зазнає планування в другому рішенні?
Кухня тепер суміщена з їдальні і перемістилася ближче до самого входу. Тепер можна відразу ж роздягнутися, помити руки, і пройти на кухню. Господиня напевно чимось пригостить.

На лоджії, яка відгороджена від спальні елегантною шторою на підхваті, ми вирішили поставити комод і тренажер - бігову доріжку: нехай молодий господар буде ще більш спортивним і привабливіше.

На лоджії, яка відгороджена від   спальні   елегантною шторою на підхваті, ми вирішили поставити комод і тренажер - бігову доріжку: нехай молодий господар буде ще більш спортивним і привабливіше

На ілюстрації: Друге планувальне рішення (для збільшення клікніть на превью)

На місці вбиральні тепер два крісла навпроти біокаміна: все, що потрібно для роздумів і повноцінного відпочинку. А де ж сама вбиральня? Вона стала більш місткою і вхід в неї через кабінет. Можливо, це менш зручно: і від передпокої далеко, і в спальні не одягнеш.

Варіант перепланування № 3

Під вітальню і кухню можна зайняти центральне простір. Але на відміну від традиційної планування, кухонна зона все-таки відокремлена легкою перегородкою. На неї можна повісити плазмову панель з боку вітальні, а з протилежного - притулити обідню групу.

Вхід у містку гардеробну зліва, прямо з передпокої . А в ванну кімнату - праворуч. За рахунок того, що ванна кімната у нас одна, планування виглядає більш-менш традиційною і передбачуваною, а простору більше.

За рахунок того, що ванна кімната у нас одна, планування виглядає більш-менш традиційною і передбачуваною, а простору більше

На ілюстрації: Третє планувальне рішення (для збільшення клікніть на превью)

Варіант перепланування № 4

Як і в двох перших рішеннях, їдальню і вітальню все-таки вирішили об'єднати - і функціонально, і красиво. Спальня залишилася справа, а в лоджії поставили шафа, письмовий стіл і крісло, так з'явилася додаткова зона для роботи і творчості.

Кабінет став солідніше: великий диван, килим, торшер і плазмова панель на стіні. З кабінету вхід в окрему гардеробну. Плазмові панелі є і в спальній, і у вітальні. Навіщо сперечатися через вибору передач: в кабінеті чоловік і друзі дивляться футбольний матч, в вітальні по ТБ йде улюблений серіал тещі, яка приїхала погостювати, а дружина в спальні дивиться передачу про подорожі.

Навіщо сперечатися через вибору передач: в   кабінеті   чоловік і друзі дивляться футбольний матч, в вітальні по ТБ йде улюблений серіал тещі, яка приїхала погостювати, а дружина в спальні дивиться передачу про подорожі

На ілюстрації: Четверте планувальне рішення (для збільшення клікніть на превью)

Господарям точно не доведеться сваритися через місця в шафі, як це часто трапляється у молодих пар. ванних кімнати в цьому варіанті планування дві, а гардеробних три: все, що потрібно для зразкового порядку і прийому гостей.

А де ж сама вбиральня?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online