На 10 мільйонів: ГПУ купила 15 авто Toyota Corolla в найдорожчій комплектації

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ГПУ купила авто Toyota Corolla в найдорожчій комплектації на 10 мільйонів / фото "Наші гроші"

Генеральна прокуратура України від 13 вересня по результатам тендеру замовила ТОВ "ВИДИ Автострада" легкові автомобілі на загальну суму 9,27 млн ​​грн. Про це повідомляють " Наші гроші ", Посилаючись на дані" Прозорро ".

"Фірма поставить ГПУ 15 автомобілів Toyota Corolla в комплектації Multidrive S (варіатор) Stile по 619 тис. Грн кожна. Автомобіль отримає камеру заднього виду зі статичною проекцією, двозонний клімат-контроль, аудіосистему Toyota Touch 2 з кольоровим сенсорним дисплеєм 7" і шістьма динаміками , фронтальні і бічні подушки безпеки водія і переднього пасажира ", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Toyota Corolla Stile - це найдорожча комплектація марки, на ринку її продають по 624 тис. Грн. У базовій комплектації City автомобіль можна придбати за 410 тис. Грн.

Читайте також Лічильник крутиться: Луценко розповів про облік хабарників на сайті ГПУ

Єдиним конкурентом "ВИДИ Автострада" з групи "Віді груп" Віталія Джуринського було ТОВ "Гранд-Мотор" Тетяни Дерешук і депутата Красилівського міськради від "Блоку Петра Порошенка" Солідарність "Марії Гвоздьової. Підприємство запропонувало ціну на 48 тис грн вище - 9,32 млн. Під час аукціону фірми не знижували свої пропозиції. Очікувана вартість склала 9,56 млн грн.

У торгах по автомобілям Corolla хотіло взяти участь ТОВ "Торговий дім" Євромоторс ", але його не допустили до аукціону через невідповідність технічним вимогам.

Нагадаємо, в 2016 році Генпрокуратура за 5 млн грн придбала для САП дві Toyota Camry, три Toyota Corolla і один Volkswagen T6 Caravelle.

В кінці серпня цього року Генпрокуратура також провела аукціон із закупівлі 2 позашляховиків Toyota Land Cruiser 150 Prado 2.8 Comfort по 1,28 млн грн кожен. Найнижчу ціну на торгах запропонувало теж "Віді Автострада" з групи Джуринського. Якщо фірму визначать переможцем, вона поставить і ці автомобілі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online