Навчання англійській за кордоном: 2365 шкіл і 9463 курсів англійської мови за кордоном: табори, школи, канікули, ціни

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Мовні курси англійської мови за кордоном дозволять Вашій дитині отримати досить ефективне мовна освіта і корисні навички, причому не тільки пов'язані безпосередньо з мовою - адже подібна освітня поїздка дозволяє отримати ще й унікальний досвід проживання за кордоном!

Вибір варіантів для вивчення англійської та інших іноземних мов за кордоном дуже великий. Настільки, що розібратися без допомоги професіоналів буде досить важко. Тільки в Великобританії , Навчальна система якої вважається еталоном європейської освіти, ви знайдете більше двох тисяч навчальних закладів самого різного типу і рівня - державні школи, школи-пансіони , Коледжі, інститути та університети. І в кожному з цих закладів передбачена програма вивчення англійської мови, в тому числі англійської як іноземної (ESL).

Вивчати англійську мову за кордоном вигідно, в першу чергу, повним зануренням у мовне середовище. Курси англійської мови за кордоном подібного типу доступні в багатьох країнах, і навчання в кожній має свої особливості - навчання може поєднувати в собі безліч аспектів і тонкощів, які треба враховувати при виборі програми. Крім того, варто відзначити, що навчальний процес і мовна практика не закінчується на заняттях, оскільки зазвичай студенти мовних шкіл за кордоном живуть в резиденції (гуртожитку) на території навчального закладу, або в приймаючій сім'ї. Тобто в обох випадках студент-іноземець завжди знаходиться в оточенні безпосередніх носіїв мови, тому так чи інакше буде вдаватися до комунікації англійською, і тим самим зможе тренувати напрацьовані на заняттях навички в реальних життєвих ситуаціях.

Крім того, переважна більшість мовних шкіл і мовних таборів за кордоном крім безпосередньо освітньої мовної програми пропонують учням насичену і різноманітну дозвільної позакласну програму заходів. Щодня після занять англійською мовою з викладачами в класах учні організованими групами відправляються на різні екскурсії, відвідують найближчі пам'ятки, а також ходять в театри, музеї, на виставки або просто гуляють з друзями. Подібне поєднання приємного з корисним дозволяє дітям доторкнутися до культури тієї чи іншої країни, дізнатися її історію та традиції. До того ж екскурсії і поїздки - це справжнісінька практика англійської мови з його носіями. Нарешті, в більшості мовних курсів англійської мови мається на увазі активну участь дітей у роботі творчих гуртках або спортивних секціях.

Відучившись в мовній школі або побувавши в мовному таборі за кордоном, Ваша дитина зможе вільно говорити англійською мовою, перестане боятися нею розмовляти (а це досить поширена проблема), придбає впевненість в собі, знайде багато нових друзів з різних країн світу, а також просто добре проведе час.

Питання ціни нерідко є визначальним для майбутніх студентів, так як вартість мовних курсів англійської мови за кордоном в різних країнах відрізняється - але відповідні програми англійської за кордоном можна знайти практично завжди. Британські програми прийнято вважати найдорожчими. Але практика показує, що в Лондоні, Оксфорді, інших містах сьогодні можна знайти доступні напрямки для всіх вікових категорій. британський англійська для дітей доступний на всіх Туманному Альбіоні, в кожному регіоні тут говорять на своєму діалекті. Правильну вимову можна виробити в Единбурзі, аристократичним варіантом можна опанувати в Лондоні, в Шотландії мова сильно акцентований, а в Манчестері нерідко в англомовній мови чується нехарактерний прононс.

Вивчати англійську мову за кордоном, зокрема в США і Канаді - відмінний варіант для самостійних студентів. У ці країни нерідко приїжджають вивчати англійську старші школярі, студенти, молоді фахівці, в своїй категорії канадські і американські центри займають лідируючі позиції.

Навчання англійській мові за кордоном для дорослих студентів також користуються популярністю, і в першу чергу через туристичних можливостей. Англійська для дорослих в його американо-канадському варіанті - це не тільки уроки, а й можливість відпочити на пляжах Малібу , Познайомитися з діловою столицею світу Нью-Йорком, покататися на серфі у Флориді, з'їздити на сафарі в один із заповідників на території Скелястих гір, познайомитися з унікальною канадською тундрою. Англійська за кордоном може бути цікавим!

Також подібні курси англійської пропонуються в школах на Мальті , в ПАР , Німеччині , Іспанії , Ірландії , Країнах Південної півкулі. Дозвільна програма ні в одній з них не розчарує вимогливого мандрівника.

В середньому, навчання протягом одного тижня в мовній школі в якийсь із перерахованих країн вимагатиме від студента фінансових витрат в діапазоні від 400 до 2000 євро (без урахування перельотів і оформлення візи).

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online