Огляд азіатській сесії: У центрі уваги учасників ринків на початку нового тижня знаходяться повідомлення, що стосуються виходу Великобританії зі складу ЄС

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Час Країна Подія Період Попереднє значення Прогноз 00:00 Канада Офіційний вихідний день 00:00 США Офіційний вихідний день 6:00 Японія Зміна обсягу замовлень на обладнання (попередні дані), г / г жовтня 2.9%

У центрі уваги учасників ринків на початку нового тижня знаходяться повідомлення, що стосуються виходу Великобританії зі складу ЄС (Brexit). Незважаючи на те, що раніше повідомлялося про значний прогрес в переговорах між Лондоном і Брюсселем, останні новини з цього приводу є менш обнадійливими. Сьогодні стало відомо, що прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей скасувала засідання кабінету міністрів, на якому повинна була бути затверджена угода по Brexit. Про це повідомило видання Independent, за інформацією якого угода як і раніше не готове, тому що воно не влаштовує ні Брюссель, ні Лондон. Більш того, в Independent пишуть про те, що Великобританії, швидше за все, доведеться готуватися до дуже дорогої процедури невпорядкованого виходу. Відсутність рамкової угоди робить дуже малоймовірним можливість проведення саміту ЄС по Brexit-у, який повинен був відбутися в кінці листопада.

Негативу додав колишній міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон, який обрушився з критикою на уряд Терези Мей. Джонсон заявив, що кабінет Мей скоро здасться в переговорах по Brexit, погодившись стати «порожнім місцем» для ЄС (мова йде про останні домовленості між Лондоном і Брюсселем, згідно з якими Великобританія залишиться в митному союзі).

В результаті ймовірність неупорядкованого Brexit-а істотно зросла, що спричинило за собою ослаблення фунта. Найближчим часом британська валюта, швидше за все, продовжать демонструвати слабкість.

Сьогодні вранці пара EUR / USD впала до $ 1.1315, продовжуючи п'ятничне зниження. В останній день минулого торгового тижня євро також знизився і закрив день у червоній зоні. Пара як і раніше знаходиться нижче лінії ковзної середньої MA 200 H1. Також варто відзначити, що EUR / USD торгується в рамках глобального даунтренда на 4-годинному графіку. З огляду на цей факт, можна зробити висновок, що ведмеді утримують ініціативу і поки євро знаходиться нижче лінії мувинга є сенс шукати нові продажу на формуваннях корекції.

З огляду на цей факт, можна зробити висновок, що ведмеді утримують ініціативу і поки євро знаходиться нижче лінії мувинга є сенс шукати нові продажу на формуваннях корекції

пара GBP / USD сьогодні вранці впала до $ 1.2920, продовжуючи п'ятничне зниження. В останній день минулого торгового тижня фунт також знизився і закрив день у червоній зоні. На даний момент пара тестує на міцність похилу лінію підтримки загального висхідного тренда від 31 жовтня і лінію ковзної середньої MA 200 H1. Ведмеді підсилюють наступ, і, по всій видимості, перехоплять ініціативу. Поки пара знаходиться нижче мувинга, краще дотримуватися південного напрямку і на корекціях придивлятися до нових продажу фунта проти американського долара.

Поки пара знаходиться нижче мувинга, краще дотримуватися південного напрямку і на корекціях придивлятися до нових продажу фунта проти американського долара

Сьогодні вранці пара USD / JPY зросла до Y114.00, залишаючись близько тижневого максимуму. У п'ятницю пара трохи коректувалася і з цієї причини закрила день невеликим зниженням. На даний момент USD / JPY глобально все ще залишається вище лінії ковзної середньої MA 200 H1 в рамках загального висхідного каналу. Бики утримують ініціативу і в цій ситуації, логічним буде придивлятися до покупок пари на формування корекційного руху.

Сесія понеділок не буде перенасиченої публікаціями макроекономічних даних і важливими очікуваними подіями. Найбільш істотним подією першої сесії тижня є коментарі глави ФРС Сан-Франциско Мері Дейлі о 19:30 GMT. Слід врахувати, що в США і Канаді сьогодні частково вихідний, тому в другій половині дня обсяги торгів на ринках можуть бути нижче, ніж зазвичай.

Богдан Терзі, аналітик TeleTrade

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online