Жителів і гостей міста чекають барвисті льодові інсталяції, гірки, каток і фотозоні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для складання новорічного дерева традиційно залучається спеціальна техніка. Для 24-метрової красуні буде потрібно близько тонни новорічної атрибутики, кілька сотень метрів світлодіодного дроти. Нагадаємо, в минулому році наряд зеленої красуні оновився - однотонну гірлянду змінила різнобарвна. Завершити роботи по збірці штучної ялини повинні орієнтовно через тиждень. Для цього задіяні шість монтажників. Після підрядник приступить до прикраси дерева світловими елементами.

Після підрядник приступить до прикраси дерева світловими елементами

І погода сприяє роботі з льодом. Співробітники МУП «Сату» приступили до оформлення скульптурних композицій. Всього буде виконано більше 10 фігур: Лускунчик, Мишачий король, їли, Дід Мороз і Снігуронька та інші. Також будуть виконані невеликі (не вище 1,5 м) снігові гірки.

Також будуть виконані невеликі (не вище 1,5 м) снігові гірки

«Скульптори намагаються оперативно вирізати фігури. Для того, щоб виконати весь льодове містечко буде потрібно більше 250 блоків льоду. Кожен з них розміром 1,5 на 2 метри. Особливу увагу завжди приділяємо вибору матеріалу. Лід - дуже примхливий, працювати з ним не просто. Плюс необхідно, щоб він був якісним: чи не пухким і, головне, залишався прозорим, мов кришталь. Дуже довго шукали, намагалися вирізати фігури з льоду, взятого з різних водойм. Знайшли тільки один кар'єр в районі міста, де лід необхідної якості, немає каламутності. Це дозволяє підсвічувати крижані фігури і домагатися особливого світіння », - розповів головний інженер МУП« Сату »Володимир Хвостанцев.

Це дозволяє підсвічувати крижані фігури і домагатися особливого світіння », - розповів головний інженер МУП« Сату »Володимир Хвостанцев

Різні світлові інсталяції встановлюють також на вулично-дорожньої мережі міста. Уже з'явилися світяться сніжинки, куби з фотографіями міста, трон з каміном і північні ведмеді.

Нагадаємо, в цьому році розроблений «Новорічний маршрут» , Який об'єднує кілька міських святкових майданчиків. Всі вони будуть прикрашені відповідно до Концепції «Новорічний Нижньовартовськ». Проект розроблений з ініціативи голови міста Василя Тихонова два роки тому.

Концепція передбачає організацію світлових зон, створення крижаних скульптур і гірок, оформлення місць масового відпочинку вартовчан з урахуванням побажань жителів. Так, наприклад, одна з новорічних майданчиків з'явиться в нових мікрорайонах (на вулиці Героїв Самотлора).

Внести свій вклад в новорічне оформлення міста можуть всі бажаючі. Влада Нижньовартовська закликають жителів і підприємців не залишатися осторонь і взяти активну участь в організації святкової атмосфери в рідному місті.

Влада Нижньовартовська закликають жителів і підприємців не залишатися осторонь і взяти активну участь в організації святкової атмосфери в рідному місті

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online