Годинники | Гарантійні талони | підтримка | CASIO

  1. Годинники наручні, Годинники НАСТІННІ, будильник, секундомір

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Гарантійні талони Росія, Білорусь, Казахстан

Годинники наручні, Годинники НАСТІННІ, будильник, секундомір

Продані на території Митного Союзу (Росія, Білорусь, Казахстан)

Продані на території Митного Союзу (Росія, Білорусь, Казахстан)

УМОВИ ГАРАНТІЙНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

Гарантійний термін на продукцію CASIO становить 24 місяці з дня продажу.
Ця гарантія дійсна в разі пред'явлення правильно заповненого гарантійного талона та дефектного вироби. Гарантія поширюється на недоліки виробу, що виникли з вини виробника.
Заміна несправних частин і пов'язана з цим робота проводиться безкоштовно. Термін усунення недоліків виробу визначається сервіс центром індивідуально і становить не більше 45 днів. Гарантійний строк продовжується на час перебування виробу в ремонті.
Термін служби виробу становить 7 років.


Протягом гарантійного терміну допускається і не є дефектом:

  1. Розрядка елемента живлення (батарейки), встановленого в виріб заводом виробником. Заміна батарейки протягом гарантійного терміну проводиться в сервісному центрі безкоштовно. Покупець сплачує лише вартість батарейки.
  2. Знос ремінця, браслета, корпуса, кнопок, головок годин, або стирання їх покриття (позолоти, металізації і т.п.) в процесі експлуатації.
  3. Неузгодженість вартовий і хвилинної стрілок менше 0,5 хвилинного розподілу (при поєднанні їх в положенні 12.00).
  4. Відхилення секундної стрілки від штрихів ділення шкали менше 0,5 секундного ділення.
  5. Люфт годинної або хвилинної стрілки годинника в межах 0,5 секундного ділення.
  6. Відхилення технічних характеристик виробу від зазначених в технічній документації граничних параметрів, причини яких переборні шляхом регулювання і настройки в умовах сервісного центру без заміни деталей.
  7. При використанні вироби в умовах різких перепадів температур допускається незначне утворення конденсату на внутрішній стороні скла. Цей феномен виникає законами фізики і не є дефектом.

Гарантія не поширюється на:

  1. Вироби, що мають сліди порушення експлуатації: -сліди ударів і механічних пошкоджень: вм'ятини, щербини, відскочив стрілки, ризики, цифри, відсутність або деформація заводний головки годин і т.п .; -сліди несанкціонованого розкриття або спроби ремонту не уповноваженими на те сервісними центрами.
  2. Пошкодження (зовнішні і внутрішні), викликані будь-яким механічним впливом, ударними або вібраційними навантаженнями, застосування зовнішньої сили до частин виробу, розбите або випало скло, тріщини, відколи, подряпини, задираки поверхонь, деформації матеріалів і деталей, злам або вигинання осі перекладної головки, відрив вушок корпусу для кріплення браслета і т.п.
  3. Пошкодження вироби водою в результаті порушення правил експлуатації. Годинники з позначенням «Water resistance» не призначені для плавання. Забороняється впливати на головку і кнопки годин знаходяться в воді (крім спеціальних годин для підводного плавання, які маркуються «Diver's»).
  4. Пошкодження механізму календаря через переведення стрілок споживачем в період між 23.00 і 04.00 годинами (коли задіяний механізм автоматичної зміни дати і дня тижня).
  5. Пошкодження, викликані потраплянням на виріб їдких хімічних речовин або розчинників.

Гарантійний ремонт не проводиться в наступних випадках:

  1. Порушення правил експлуатації або вживання виробу не за призначенням.
  2. Відсутня або неправильно заповнений гарантійний талон (відсутня назва моделі, дата продажу, заводський номер виробу, штамп організації торгівлі, підпису покупця і продавця), або встановить обґрунтованість талона сумнівного походження.

З питань сервісного обслуговування в регіонах звертайтеся до регіонального ділера CASIO.
Повний перелік сервісних центрів дивіться на сайті www.casio.ru в розділі Підтримка Сервісні центри .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online