Річниця спільного життя 37 років: яке весілля, що дарувати і як відзначати, приклади привітань в прозі

  1. Назва 37-ї річниці весілля
  2. організація святкування
  3. Оригінальні привітання подружжю
  4. Ідеї ​​подарунків на мусліновий весілля

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У сімейному житті є місце як для радості, так і для смутку У сімейному житті є місце як для радості, так і для смутку. Чоловік і дружина, які прожили разом багато років, навчаються разом долати труднощі і бути в гармонії. Кожен спільно прожитий рік відзначається парою і має символічну назву. Багато хто цікавиться, 37 років весілля - це яке весілля, як вона називається і святкується. Це черговий рубіж і особливий день в житті сім'ї.

Назва 37-ї річниці весілля

Ця НЕЮВІЛЕЙНІ дата називається муслінову весіллям. Чому ж вона має настільки незвичайна назва? Пара, яка прожила пліч-о-пліч стільки років і зберегла щасливу сім'ю, гідна поваги. Подружжя стали по-справжньому рідними людьми, їх любов стала зрілою основою союзу двох сердець. Дуже багато праці потрібно для того, щоб досягти взаєморозуміння і стати близькими по духу людьми.

Муслін - це дорога і дуже міцна тканина, для виробництва якої потрібно дуже багато праці. У стародавні часи тільки багата людина міг дозволити собі купити муслін. Тому провівши аналогію із зусиллями пари для створення міцної сім'ї та виробництвом матеріалу, її так і назвали. Муслін дуже тонкий, але неймовірно міцний, як і відносини пари, яка прожила разом 37 років.

Чоловік і дружина, через стільки років, дуже цінують і люблять один одного. Ніякі негаразди не зруйнували їх щасливий союз. Як муслінову тканину виткана з щільно-переплетених ниток, так і відносини подружжя побудовані на добрих вчинках і словах.

До речі кажучи, наступний сімейне свято - алюмінієва весілля, скільки це років, здогадатися неважко. Це 37 з половиною подружніх років. Але цей день відзначається далеко не в кожній родині.

організація святкування

Мусліновий річницю не прийнято відзначати як ювілей в галасливій компанії Мусліновий річницю не прийнято відзначати як ювілей в галасливій компанії. Це більше сімейне свято. Звичайно ж, пара сама вирішує, як їй провести знаменний день, але краще приділити свою увагу дружину.

Можна покликати на вечерю найрідніших і разом згадати цікаві моменти з життя, розповісти дітям про знайомство і періоді залицяння. Також подружжя може поділитися з дітьми своїм секретом створення міцної і щасливої ​​родини, так би мовити, поділитися мудрістю. Бути може, це вбереже молоде покоління від помилок. Тільки ця передача досвіду не повинна виглядати як нотації і моралі, краще перевести це на добру бесіду або навіть гру.

Наприклад, подружжя може на невеликих листочках написати поради щодо поліпшення сімейного життя. Ці листочки складаються і відправляються в яку-небудь ємність. Гості по черзі дістають записки і зачитують ліпший їм раду.

Такі побажання і поради не пройдуть даром, адже 37-річна річниця говорить багато про що. Молоді парочки зможуть підкреслити дещо корисне, а давно знаходяться в шлюбі - стануть ще більше цінувати свою другу половинку. Чудовим завершенням вечері може стати спільна прогулянка по парку, сімейна фотосесія на природі або перегляд сімейного альбому.

Оригінальні привітання подружжю

Друзі, рідні та близькі можуть доповнити свій подарунок щирими привітаннями. Якщо слова повинні йти від самого серця, винуватці торжества точно це відчують і будуть дуже вдячні.

Гості, запрошені на свято можуть написати поздоровлення самостійно або взяти за основу готові тексти.

***

Дорогі мої (імена подружжя)! Від щирого серця вітаю з 37 річницею весілля. Наступна за планом алюмінієва весілля. Скільки років ви живете разом і при цьому завжди залишаєтеся люблячої і міцною сім'єю, це справжній привід для гордості. Нехай ваші відносини і далі будуть такими ж теплими, поважними і гармонійними! За любов, за вас!

***

Вітаємо вас з муслінову річницею. Навіть не віриться, що пройшло стільки років з дня, як ми кричали гірко. Ви все так же любите один одного і дорожите один одним. Нехай так буде завжди! Бережіть свою любов. Ваша прекрасна сім'я є свідченням того, що ви на правильному шляху! Щастя, здоров'я і достатку!

***

Прийміть мої поздоровлення з 37-річчям вашої родини. Нехай сімейне життя буде такою ж легкою і міцною, як муслін. Від щирого серця бажаю всіх благ, радості, здоров'я і успіхів. Нехай виконуються всі бажання. Розуміння вам, терпіння і мудрості!

Ідеї ​​подарунків на мусліновий весілля

Гості, запрошені на свято, напевно задумаються над покупкою подарунка. Звичайно ж, хочеться подарувати щось практичне і корисне. При цьому бажано дотримати тематику річниці. Традиційний презент в цьому випадку - виріб з мусліну.

Такий подарунок стане символом свята і підкреслить фортеця шлюбного союзу. Також презент залишиться парі на пам'ять як нагадування про цю річниці.

Найбільш популярним подарунком є ​​муслінові штори Найбільш популярним подарунком є ​​муслінові штори. Чоловік може подарувати своїй коханій мусліновий нічну сорочку, а дружина йому у відповідь може піднести сорочку з цього матеріалу. Варто сказати, що знайти такий одяг - завдання не з легких. Муслін не популярний в наш час.

Цілком можна відступити від традицій і назви весілля і подарувати подружжю що-небудь корисне. Наприклад, це може бути:

Також можна дарувати емоції, наприклад:

  • політ на повітряній кулі;
  • вечеря в дорогому ресторані;
  • сертифікат на відвідування спа-салону.

Який би не був обраний подарунок, подружжя напевно будуть дуже вдячні за увагу і щирість. Особливо приємно, коли подарунок доповнюється теплими побажаннями та добрими словами близької людини.

Чому ж вона має настільки незвичайна назва?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online