Миколаївці приймають участь в «Гоблін шоу» в Одесі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дванадцятий міжнародний зліт байкерів Goblin Show стартував 11 червня в Одесі Дванадцятий міжнародний зліт байкерів Goblin Show стартував 11 червня в Одесі.
За словами організатора Андрія Гобліна (Федорко), байкери з України, Росії, Білорусії, Польщі, Молдови та Латвії приїжджають протягом всього зльоту, тому кількість учасників визначити неможливо. Він також підкреслив, що відвідувачі Goblin Show XII - це ті байкери, які вважали за краще одеський зліт севастопольському.
Програма фестивалю залишилася практично незмінною. Протягом 10 днів відвідувачі зльоту байкерів почують музичні групи з Одеси, Києва, Ізмаїла, Кишинева, Миколаєва, Івано-Франківська, Тирасполя і Пітера. Також, в ході заходу пройдуть такі традиційні конкурси як силове випивання пива, бої на рингу, бої на колоді, армрестлінг і конкурс на найгучніший вихлоп. Доповнить програму фестивалю щоденний стриптиз.

Один з охоронців шоу Влад повідомив, що найбільшою проблемою фестивалю є бажання відвідувачів обійти платний вхід. «Ми щороку виловлюємо тих, хто намагається пролізти через паркан», - підкреслив він.

«Ми щороку виловлюємо тих, хто намагається пролізти через паркан», - підкреслив він

Вартість квитків на фестиваль коливається в залежності від кількості проведених днів і від того, чи прийшов відвідувач пішки або приїхав на мотоциклі. Дівчатам вхід безкоштовний.

Дівчатам вхід безкоштовний

джерело: репортер

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online