Завантажити Перкінс Джон - Нова сповідь економічного вбивці (fb2)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перкінс Джон Рейтинг книги

0.00

(Оцінок & nbsp & lt & nbsp5)

0 10

У попередньому виданні Джон Перкінс викриває руйнівні махінації «економічних убивць»: він пише, що це високооплачувані професіонали, які викачують трильйони доларів з країн по всьому світу. Вони користуються такими методами, як фальсифіковані фінансові звіти, підтасовані вибори, шантаж, вимагання, секс і вбивства.

Сам Перкінс займався кредитами: у його обов'язки входило переконувати стратегічно важливі держави позичати величезні суми грошей на масштабні «науково-технічні» проекти, націлені на підтримку інтересів найбагатших людей, при цьому погрожує країни в злидні і борги. А чим більше борг країни, тим легше її контролювати.

У новому виданні Перкінс докладно розповідає про те, як він і інші, подібні до нього, виконували свою роботу. Книга доповнена документальними підтвердженнями діяльності «економічних убивць» за період 2004-2015 роки, а також скандальним розділом про те, що зараз методи «економічних убивць» застосовуються набагато активніше, ніж будь-коли, - навіть в самій Америці. Новий матеріал присвячений країнам: Сейшельські острови, Гондурас, Еквадор, Лівія, Туреччина, В'єтнам, Китай, США і Західній Європі.

Страх і борги - ось на чому будується система економічних вбивств. Нас залякують, щоб ми платили будь-які гроші, влазили в будь борги. Система економічних вбивств - фіктивна економіка, хабарі, стеження, обман, борги, державні перевороти, вбивства, зловживання військовою силою - перетворилася в домінуючу економічну, державну і соціальну систему.

Джон Перкінс став першим, хто розповів про жахливі за своєю цинічністю таємних операціях спецслужб і олігархічних кланів Америки, які вони провертають у всьому світі. За ступенем важливості розкритих їм схем в одному ряду з ним стоять сучасні викривачі - Джуліан Ассанж і Едвард Сноуден, за якими тепер ведеться полювання спецслужбами США.



Перкінс Джон Рейтинг книги  0

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online