Навчання і атестація професійних бухгалтерів - Московська Вища Школа Економіки фінансовий інститут

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ПРОФЕСІЙНИЙ БУХГАЛТЕР

  • Головний бухгалтер комерційної організації. 6-й рівень професійного стандарту «Бухгалтер»

6-й рівень професійного стандарту «Бухгалтер»

  • Бухгалтер комерційної організації. 5-й рівень професійного стандарту «Бухгалтер»

5-й рівень професійного стандарту «Бухгалтер»

Курси професійного бухгалтера в МВШЕ проходять на базі двох акредитованих навчально-методичних центрів ІПБ Росії. Навчання проводиться по самим різним спеціалізаціями відповідно до затверджених вимог до кваліфікації. Ефективність викладання дозволяє учням успішно скласти іспити і отримати відповідний атестат.

Такі різноманітні форми навчання, як лекції, тренінги, ділові ігри та практичні роботи забезпечують якісне освоєння матеріалу.

В акредитованих навчально-методичних центрах з підготовки до Атестації на відповідність кваліфікації Професійний бухгалтер (профбухгалтер), також проводиться навчання за програмами обов'язкового щорічного підвищення кваліфікації Атестованих професійних бухгалтерів. Підвищення кваліфікації завершується видачею сертифіката відповідного зразка.

У МВШЕ пропонується навчання і атестація за програмами, затвердженими ІПБ Росії для отримання кваліфікаційного Атестату профбухгалтера.

Відповідно до Міжнародних стандартів освіти Міжнародної Федерації бухгалтерів і зі Стандартом освіти Професійних Бухгалтерів Росії ІПБ Росії встановив відповідність кваліфікаційним вимогам до Професійних Бухгалтерам, бухгалтерам-практикам.

Претенденти на отримання Атестатів ІПБ Росії повинні пройти обов'язкову передекзаменаційні підготовку за програмами підготовки до атестації професійних бухгалтерів.

Претенденти, що приступають до навчання, повинні мати певний початковий рівень знань, професійних навичок і практичного досвіду. Навчання проводиться на основі навчальних посібників, розроблених ІПБ Росії.

Після закінчення навчання за результатами успішного складання іспитів видається Атестат профбухгалтера.

пропонується   програма дистанційного навчання пропонується програма дистанційного навчання

Контактні телефони: (495) 911-93-07, 911-07-65, 911-09-65

___________________________________________________________________________________________________

Курси профбухгалтера проводять, як правило, три - чотири викладача-фахівця. Перш за все - це кадровий професорсько-викладацький склад МВШЕ. Ряд викладачів атестований в якості викладачів Інституту професійних бухгалтерів і аудиторів Росії. Практичні заняття на курсах профбухгалтера, "ділові ігри" проводять кваліфіковані фахівці-практики-співробітники московських і міжнародних компаній: юристи, аудитори, менеджери, бухгалтера.

Заняття в інституті профбухгалтеров проходять, як правило, 3 рази на тиждень по 8 годин на денний або по 4 години вечірньої пори або в групах вихідного дня - по суботах або неділях по 8 годин.

Щоб стати професійним бухгалтером, необхідно вибрати інститут профбухгалтеров МВШЕ!

МВШЕ забезпечує якісну підготовку фахівців, до якої залучається висококваліфікований кадровий склад викладачів вузу.

Щоб професійний бухгалтер міг отримати атестат, претендент може мати середню неекономічне освіту, але тільки з умовою навчання в акредитованому при ІПБ Росії центрі - такому, як навчальний центр МВШЕ. Саме тому підготовче навчання в школі проходить регулярно і заслуговує довіру у фахівців, що бажають підвищити кваліфікацію.

  • Фахівці, які звернулися в атестований при ІПБ Росії центр, роблять вибір з кількох навчальних програм.
  • Завдяки гнучким графіком навчання за фахом профбухгалтер, підвищення кваліфікації може пройти без відриву від основного місця роботи.
  • Як правило, заняття проходять три рази на тиждень в будні, а також є можливість займатися в групах вихідного дня.
  • Кожен профбухгалтер на курсах отримує найновіші нормативні акти, актуальні робочі матеріали і навчальні посібники.
  • Постійне тестування учнів дозволяє своєчасно визначити ступінь освоєності матеріалу і при необхідності організувати додаткові заняття.
  • Слухачі курсів професійного бухгалтера навчаються в комфортних аудиторіях, що знаходяться недалеко від станцій метро «Таганська» і «Автозаводська».

Навчання за програмою профбухгалтер, підвищення кваліфікації та інші заняття проходять у вигляді лекцій, практичних робіт, тренінгів, ділових ігор, додаткових та індивідуальних консультацій.

Учням видаються Новітні Нормативні документи, робочі матеріали, навчальні посібники, методична література, заповнюються необхідні робочі документи.

В процесі навчання проходить Тестування з пройденого матеріалу. За результатами тестування проводяться додаткові заняття з групою або індивідуальні, щоб усунути виявлені помилки.

Заняття проходять поруч зі станціями метро "Таганська" або метро "Автозаводська".


Контактні телефони: (495) 911-93-07, 911-07-65, 911-09-65

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online