Чому варто купувати таунхаус?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Таунхаус - це новий, незвичні для України тип житла, в якому поєднуються якості міської квартири і заміського будинку.

Трішки історії

За радянських часів в нашій країні було розроблено чимало цікавих проектів блокованих будинків. Але зведення в масовому масштабі Так і не состоялось.В місті багатоповерхові будинки були вигідніше, а в сільській місцевості був потрібний великий ділянку для ведення присадибній господарства, що неможливо забезпечити при блокованої забудови.

Тільки на початку ХХ століття таунхауси стали з'являтися в Україні. Спроби уявіть їх як елітне житло успіху не мали. Але завдяки формуванню попиту на економічні, але комфортні заміські будинки - невеликій площі, без присадибній господарства, поблизу інфраструктури обслуговування, - таунхауси стали завойовувати популярність.

Їх будують практично в кожному котеджному містечку , Зустрічаються і окремі комплекси, в тому числі міські. Представлені таунхауси різних типів і комфортності, хоча поки вони НЕ відрізняються архітектурною різноманітністю, Характерним для зарубіжних будинків.

Іноді, в основному в містах, можна зустріти комплекси з блок-квартирами до 350 м2, але переважають таунхауси невеликій площі - 80-150 м2.Оні є економічним житлом за своїм призначенням, оскільки громадяни, які мають кошти на великий будинок, віддадуть перевагу окремо стоїть будівництво , а не блокований.

Кому варто купувати таунхаус

Житло в будинках підходить для тих сімей, які:

  • звикли до міського способу життя, але хочуть жити ближче до природи в своєму доме.Таунхауси частіше будують за містом, але в зонах з розвиненою соціальною інфраструктурою;
  • потребують недорогому жілье.Таунхаус може мати невелику площу і бути дешевше такої ж за розміром квартири або індивідуального будинку;
  • готові задовольнитися невеликою ділянкою, а не вимагає на своє утримання багато часу і средств.Размер наділу достатній, щоб розводити квіти, відпочивати і грати на свіжому повітрі. Якщо в блоці є гаража, місце для автомобіля знайдеться на території;
  • хочуть зменшити турботи про будівництво та утримання житла. Зазвичай блок-квартиру набувають в готовому віде.В таунхаусі, як в міському будинку, може бути влаштовано централізоване інженерне забезпечення, надаються повне комунальне обслуговування і охорона (хоча можна вибрати і автономний варіант).

Таунхауси іноді будують також і в містах. Вони призначені для тих, хто вважає за краще жити в гущі подій, але в умовах, близьких до умов індивідуального будинку. Зазвичай такі таунхауси мають велику площу і не відносяться до категорії економічно житла, що пов'язано з високою вартістю землі.

джерело: superdom.ua

Можливо, Вам також буде цікаво

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online