усвідомлення свободи

  1. Усвідомлення свободи. Частина 1. Раби на роботі. Минулого разу, ми писали про залежно , І не...
  2. Усвідомлення свободи. Частина 3. Об'єднання, які нас роз'єднують.
  3. Підводячи підсумки всього вищесказаного, Я закликаю:

Усвідомлення свободи. Частина 1. Раби на роботі.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Минулого разу, ми писали про залежно , І не згадали про такого різновиду залежностей, як « робота на дядю. »Винятком можна вважати віддалену роботу , І ту, яка приносить користь людям.

»Винятком можна вважати   віддалену роботу   , І ту, яка приносить користь людям

Думки про усвідомлення свободи ....

Людина, всіма клітинками свого організму, прагне до свободи. А робота «на дядю», часто пригнічує волелюбність в людині. І гідне матеріальне заохочення за працю не змінює ситуацію в кращу сторону, а скоріше навпаки, посилює залежність!

Виходить, що людина ходить на роботу тільки заради грошей. При цьому, не слухаючи самого себе, своє внутрішнє Я, яке іноді, вже не просить, а кричить - НЕ ХОЧУ! Свідомість людини давно проситься на волю, але сама людина, в силу таких обставин, як «страх», «а що скажуть інші», «а як же мій соціальний статус» - так і не вирішується щось міняти всерйоз, примушуючи себе думати - краще буду жити, як звик.

Хто-небудь задавався питанням - навіщо він працює? Невже, заради паперової мрії і можливості купити що-небудь. Деякі можуть стверджувати, що робота дає їм їжу, дах і інші матеріальні блага цього світу. Так, звичайно це так. Але хто-небудь замислився, а якою ціною це дається? Все життя проводити за працею, який не приносить задоволення собі коханому, і що не менш важливо, не приносить користі людям.

У підсумку, людина є рабом системи на своїй роботі. При цьому для усвідомленого звільнення його відділяє лише один крок - заява на звільнення за власним бажанням. Звичайно, зробити цей крок - це усвідомлене рішення. Тому, перш, потрібно зважити всі За і Проти. І найголовніше, знайти себе і своє реальне заняття в цьому світі, яке буде радувати вас.

Іноді, система сама допомагає зробити вибір. Мене скоротили з роботи в середині 2009 року. Я давно мріяв поміняти все своє життя, і постійно думав, фантазував, як я стану вільним. І ще, я мріяв подорожувати. Але не знав, як все кинути, як і багато людей, я був залежний від своєї роботи. Навіть коли я звільнявся з однієї роботи і знаходив іншу, через якийсь час, я усвідомлював, що нічого не змінилося! Я знову в клітці, тільки вид її змінився.

І ось в один прекрасний день, на останньому місці роботи, керівник управління заявила мені, що я скорочений, і побачивши посмішку на моєму обличчі, в подиві запитала - "Саша, а ти чого посміхаєшся?» На що я з радісною легкістю відповів - « тепер я Вільний! »

Я довго думав з приводу сучасних професій і зрозумів, що сам працював в системі, абсолютно марною і навіть приносить шкоду людям.

Остання моя посада - оцінювач ризиків зі страхування майна, у великій російської страхової компанії. По суті, я добре розбирався в страхуванні і усвідомлював, що енергетично - це просто торгівля страхом. Цей бізнес побудований на тому, що людину залякують і вимагають грошей.

Спочатку, коли мудрі британці придумали страхування майна від вогню - це було геніально. Але минув час. І ця геніальна думка, перекручена, і можна сказати, доведена до абсурду, вторглася в нашу з вами життя.

І коли вам пропонують застрахувати нерухоме майно від вогню, а разом з цим, прив'язують ризик повені в місцевості, де його ніколи не було. А також ризик землетрусу, сходження селів, падіння літальних апаратів, де-небудь в Підмосков'ї на дачі. І в підсумку, з вас беруть суму грошей, за яку обіцяють все відновити.

Коли настає страховий випадок, то ви будете довго збирати папірці, запропоновані правилами страхування, і відділ або управління виплат, разом з юридичним відділом страхової компанії, докладуть максимум зусиль, щоб ви не отримали страхове відшкодування. Виходить, що це система обману, яка легалізована, і називається страхування. Я, як чесна людина, підсвідомо, не міг і не хотів займатися обманом інших людей.

А тепер ще раз задумайтеся - Ваша професія допомагає людям? Якщо так, то я можу тільки порадіти разом з Вами, а якщо немає, тоді навіщо Ви взагалі цим займаєтеся?

Довгий час я думав, що займаюся марними справами. Мінімум - обманюю себе, максимум - живу в енергетиці обману! А якщо ти живеш в негативній енергетиці, як при цьому можуть бути успішними твої особисті справи? Та ніяк!

А ще, задумайтеся над тим, які професії є дійсно корисними? Знаю, дядя Коля - наш двірник в моєму московському дворі, таджик або узбек за національністю, ось хто дійсно робить корисну роботу, прибираючи сміття. Як і вся його рідня, яка прибирає весь квартал.

А більшість професій, якими люди зараз займаються в містах, це нікому непотрібні, нав'язані системою, нікчемні справи! Прикладів - безліч! Не буду все їх перераховувати, тому що не маю досвіду в багатьох професіях, і не маю права нікого засуджувати. Кожна людина, як одиниця відкритого свідомості, тільки самостійно може зробити для себе такий висновок! Я ось зробив.

Зараз настав такий момент, коли дуже багато людей замислюються над питанням, а навіщо нам все це? Давайте трохи пофантазуємо і уявімо, що тисячі ... ні, навіть мільйони людей, позбавлені щасливого життя, загнані системою в раби, взяли і одним днем ​​скоротилися з роботи.

І з'явився б новий клас - усвідомлених безробітних, які б не сиділи, склавши руки, а зайнялися тим, що їм більше до душі. Так поступово, люди могли б поміняти весь цей світ!

Усвідомлення свободи. Частина 2. Раби своїх речей.

Інше питання, який давно крутиться в моїй голові - це усвідомлене споживання товарів.

Наприклад, живучи в різних країнах, я дуже добре бачу і усвідомлюю, що машина це не розкіш, а засіб пересування. Так навіщо робити з цього культ, і працювати заради покупки нової моделі, улюбленої вами фірми-виробника, брати кредит, заганяючи себе в матеріальний борг на кілька років, ще більш обмежуючи своє внутрішнє Я, яке так мріє про свободу?

І так в багатьох справах, від стільникових телефонів, до побутової техніки, і в загальному, багато чого ще в нашому житті, що так успішно нам рекламують по телевізору. Багато хто мріє стати багатшими, і вважають, що вони будуть багаті, маючи квартиру, дачу, круту тачку і т.д. Список бажань постійно і невгамовно зростає, а доходів ледве вистачає на утримання всього цього і їжу. Багато несвідомо є рабами і заручниками погоні за новими речами - все своє життя.

А адже кожній людині в глибині душі хочеться цікавого життя. А чи не бути рабом речей, роботи і самої системи!

Як же це зробити - так просто! Ви берете управління своїм життям в свої руки! Перестаєте думати стереотипами, вдолбленнимі і нав'язаними самою системою.

Починаєте цінувати і поважати своє внутрішнє Я. Відкривайте в собі ті таланти, які, можливо помилково, ще в дитинстві, вас позбавили можливості розвивати. Починаєте займатися вже сьогодні тим, про що ви мріяли все життя, не чекайте пенсії і старості, коли з'явиться вільний час.

Створіть для себе вільний час і вільний простір вже зараз! Завтра змінитеся і Ви, і цей Світ. І не реалізувавши задумане, ваше внутрішнє Я, так і залишиться всього лише в мріях - славним художником, співаком, творцем або кимось ще, для вас самих найбільш значущим.

Ставтеся до речей, які у вас вже є, як до просто вашому майну, подумайте, чи потрібно дійсно вам все це? Наприклад, щоб зробити перший крок до свободи, бажано мати «стартовий» капітал. Так ось, чи не час вам щось продати з колишніх «коштовностей» і почати Нове Життя! Хай живе свобода!

Хай живе свобода!

Усвідомлення свободи. Частина 3. Об'єднання, які нас роз'єднують.

Також, думав над питанням об'єднання людей, і прийшов до висновку, що нас вже тисячоліттями намагаються роз'єднати. Живе свідомість, яким кожен з нас є, спочатку створено абсолютно індивідуальним і неповторним. Система нас намагалася впорядкувати за рас, мов, національностей, релігій і т.д.

Насправді, неусвідомлене об'єднання людей веде до створення деструктивної руйнівної енергетики. Так як ті, хто виявляються за межами вашого об'єднання (кола) - це вже чужі. Наприклад, в будь-якій країні світу іноземець - це чужинець. І прикладів тисячі, типу, ти не в нашій команді.

І виходить, що об'єднуватися в будь-яке коло потрібно тільки дуже усвідомлено і відкрито, для всіх живих свідомостей, яким теж буде цікавий даний коло.

Підводячи підсумки всього вищесказаного, Я закликаю:

- всі органи влади задуматися, над тим - чи потрібно управляти живими сознаниями;

- людей, зайнятих у виробництві чого-небудь, задуматися над тим, а чи приносить користь людству кінцевий результат їхньої праці;

- людей, що надають різні послуги людям, задуматися наскільки корисні ці послуги і чи потрібні вони взагалі;

- студентів і школярів замислитися над тим, чому їх навчають, і вже заздалегідь вибирати потенційно корисні професії;

- дітей які не вміють читати, задуматися над тим, чи варто вчитися це робити;

- дітей до 2-х років, почати навчати дорослих - як жити усвідомлено і вільно!

Дякую за вашу увагу! Буду радий, якщо ви задумаєтеся над усім прочитання, і своїми думками поділилися з живими сознаниями, які оточують вас!

З найкращими побажаннями - Олександр Алексєєнко

Встаньте з колін! Кожен з Нас і є Творець!

Читайте також, інші наші статті з розділу Мислитель:

залежності
Чи легко подорожувати?
2 роки моєї подорожі по Азії

Хто-небудь задавався питанням - навіщо він працює?
Але хто-небудь замислився, а якою ціною це дається?
І ось в один прекрасний день, на останньому місці роботи, керівник управління заявила мені, що я скорочений, і побачивши посмішку на моєму обличчі, в подиві запитала - "Саша, а ти чого посміхаєшся?
А тепер ще раз задумайтеся - Ваша професія допомагає людям?
Якщо так, то я можу тільки порадіти разом з Вами, а якщо немає, тоді навіщо Ви взагалі цим займаєтеся?
А якщо ти живеш в негативній енергетиці, як при цьому можуть бути успішними твої особисті справи?
А ще, задумайтеся над тим, які професії є дійсно корисними?
Зараз настав такий момент, коли дуже багато людей замислюються над питанням, а навіщо нам все це?
Ставтеся до речей, які у вас вже є, як до просто вашому майну, подумайте, чи потрібно дійсно вам все це?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online