Що можна і що не можна зливати в ТОПАС?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Аераційні станції ТОПАС розроблялися для очищення побутових стоків, тому конструктори прагнули забезпечити зручність і надійність використання, аналогічні комфортності централізованої каналізації. Тому правила експлуатації каналізації поширюються і на септики. Необхідно пам'ятати, септик - це не сміттєпровід, і в нього не слід нерозбірливо скидати все підряд. Існує перелік того, що можна і не можна зливати і скидати в септик ТОПАС.

Існує перелік того, що можна і не можна зливати і скидати в септик ТОПАС

Користування побутовою технікою, такий як пральні і посудомийні машини, не повинно викликати побоювань. Незважаючи на те, що миючі засоби покликані, зокрема, знищувати бактерії і віруси, при обліку звичайного витрати миючих засобів на сім'ю, концентрація хімікатів у загальному обсязі змивів, що надходять в станції, незначна. При цьому, стоки безперервно продуваються атмосферним повітрям, окислюючи і тим самим нейтралізуючи небезпечні для біомаси з'єднання. Крім того, в даний час всі виробники пральних порошків, засобів для миття посуду (таких, як «Фейрі», «Сарма») та іншої побутової хімії замінюють небезпечні сполуки хлору і фосфати практично нешкідливою щавлевої кислотою, більш щадить до навколишнього середовища. В ідеалі ж мити посуд краще «бабусиними засобами» - ідеально видалять всі забруднення, не завдавши шкоди септика, сода і лимонний сік. Чистка сантехніки популярними засобами «Санокс» і «Моніка» раз на тиждень також не "вибиває» станцію з робочого режиму. А ось від використання звичних міським жителям чистячих і усувають засмічення коштів «Туалетний каченя», «Доместос», «Комет», «Кріт» і «Тирет Турбо» доведеться відмовитися. Допустимо вміст в стоках невеликих кількостей шампуню, кондиционирующих засобів, мила. Таким чином, не потрібно штучно обмежувати себе в гігієнічних процедурах, однак при цьому зловживати сильнодіючими реагентами також не варто.

Також нас часто запитують, чи можна кидати в ТОПАС туалетний папір. Для септиків, як і для міської каналізації туалетний папір не створює загрози засмічення, так як швидко і легко розчиняється у воді, що, природно, не можна сказати про звичайний папір і газети, що представляють серйозну проблему для каналізаційних труб.

Ось те, що НЕ МОЖНА зливати в ТОПАС:

  • Будівельне сміття, ганчірки, хімікати.
  • Будь-які лікарські препарати, особливо антибіотики, «марганцівку», хімічні консерванти і т. П.
  • Полімери: пакети, сигаретні фільтри, контрацептиви, гігієнічні засоби, тампони, лейкопластир, вата і т.п.
  • Свіжі гриби, а також воду після після їх промивання містить спори.
  • Шерсть і пух домашніх тварин, пташине перо, вичесати волосся.

Як неважко помітити, при цивілізованому використанні зручність локальної очисної станції відповідає зручності централізованої каналізації, при цьому вигідно відрізняючись в плані мінімізації витрат на установку і обслуговування.

Промерзає чи ТОПАС взимку?

Як поведе себе ТОПАС при відключенні електрики?

Як далеко розташовувати ТОПАС від будинку або свердловини?

Чи може видавити ТОПАС грунтовими водами?

Куди відводити очищену воду з ТОПАС?

Промерзає чи ТОПАС взимку?
Як поведе себе ТОПАС при відключенні електрики?
Як далеко розташовувати ТОПАС від будинку або свердловини?
Чи може видавити ТОПАС грунтовими водами?
Куди відводити очищену воду з ТОПАС?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online