Для чого потрібен військовий квиток в РФ?

  1. Коли видається військовий квиток? Військовий квиток - це посвідчення обліку, яке визначає статус...
  2. Отримати військовий квиток через хворобу
  3. Де є потреба у військовий квиток?
  4. Необхідність юридичної допомоги

Коли видається військовий квиток?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Військовий квиток - це посвідчення обліку, яке визначає статус військовослужбовця. Він видається в наступних випадках:

Він видається в наступних випадках:

  • призов на військову службу;
  • реєстрація військовозобов'язаних жінок у військкоматі;
  • визначення ступеня придатності до військової служби внаслідок стану здоров'я;
  • отримання освіти у вищому навчальному закладі з військовою кафедрою;
  • офіцерам після звільнення зі служби.

Для чого потрібен військовий квиток?

Будь-який громадянин в Росії знає, що цей документ може засвідчувати особу військовослужбовця або курсанта військового загальноосвітнього закладу, а це значить, що військовий квиток підтверджує правовий статус солдата чи сержанта, матроса або прапорщика. У всіх інших ситуаціях тільки паспорт може підтвердити офіційно особистість громадянина РФ .

Отримати військовий квиток через хворобу

За захворюванню юнак призовного віку може взяти військовий квиток, тобто він буде визнаний медичною комісією обмежено придатним або непридатним до військової служби. Медичне обстеження майбутніх військовослужбовців проводить призовна комісія і звільняє від призову в разі виявлення захворювань, несумісних з несенням всіх тягот військової служби.

Медкомісія проводиться кваліфікованими фахівцями - лікарями, які виносять рішення про всі обмеження, аж до повного звільнення від призову без всяких тимчасових відстрочок. Призовник отримає повістку, на підставі якої буде зафіксована його явка в Військкомат, а потім вручення військового квитка.

Де є потреба у військовий квиток?

Військовий квиток РФ необхідний при оформленні документів для вступу на роботу в відділі кадрів будь-якої установи. Реєстрація в місцевому військкоматі є необхідною умовою при прийомі на роботу військовослужбовця в запасі. Порушення цієї умови карається адміністративним штрафом. Тому вимога кадрового працівника пред'явити військовий квиток є законним і обґрунтованим. Стаття 65 ТК РФ зобов'язує пред'являти паперу військового обліку роботодавцю.

При оформленні медичної довідки, що підтверджує висновок лікарів про відсутність обмежень на керування автомобілем, лікарі вимагають військовий квиток. Адже простежити протягом багатьох неврологічних розладів можна тільки після закінчення тривалого часу, а військовий квиток фіксує придатність до військової служби на підставі певних захворювань з 18 років.

Необхідність юридичної допомоги

Всякого роду конфліктні ситуації, що виникають через неправильне внесення записів в військовий квиток, або спірні моменти в зв'язку з постановкою діагнозу захворювання призовної комісією можна обговорити з грамотними юристами, які допоможуть скласти претензію, оскаржити рішення військкомату.

Часто суперечка може виникнути внаслідок вказівки в військовому квитку статті зі списку хвороб, що є порушенням лікарської таємниці. Тому такого роду претензії з боку призовників обгрунтовані і можуть бути оскаржені під керівництвом грамотного юриста.

Якщо своєчасно не виправити запис у військовому квитку, то можуть виникнути неприємності при прийомі на роботу або при отриманні водійського посвідчення , Для якого медичну довідку видають на підставі наявного військового квитка.

Коли видається військовий квиток?
Для чого потрібен військовий квиток?
Де є потреба у військовий квиток?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online