Барахолки і базари: що там купувати, а що не слід?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1

1. Меблі. Найчастіше її продають в дуже хорошому стані - наприклад, коли господарі зібралися переїжджати і не хочуть везти з собою стільці і дивани. А економія, в порівнянні з новими меблями, може досягати до 90%, адже при покупці на барахолці завжди є можливість поторгуватися. Не забудьте про антикварних предметах, які можуть стати акцентами в інтер'єрі.

2. Спортивний інвентар. Скільки бігових доріжок, степперов і «метеликів» перетворилося в вішалки для одягу! Ті, кому набридло дивитися, як громіздке залізо припадає пилом по кутках, несуть тренажери на справжні або онлайн-барахолки. Тут дуже легко знайти речі для домашнього спортзалу в хорошому стані, а цінник мінімум удвічі нижче, ніж в магазинах.

3. Музичні інструменти. Нові інструменти, як правило, коштують недешево, а колишні у вживанні набагато бюджетні. Багато цінителів спеціально шукають інструменти постарше, вважаючи, що з роками якість збірки нових інструментів падає, так як виробники прагнуть зробити товар якомога доступніше.

4. Декор для дому. Найхимерніші і незвичайні вази, картини, свічники, статуетки та інші елементи декору найкраще купувати на блошиному ринку. Адже тільки тут за прийнятну ціну можна відшукати дрібнички, яких ви не зустрінете у друзів, не кажучи про антикварних раритетах.

5. Кімнатні та садові рослини. Купувати їх в квіткових магазинах і оранжереях не так вигідно, ніж у людей, які вирощують їх самостійно або продають через те ж переїзду.

Правила блошиних ринків

10 найбезглуздіших речей в будинку, від яких пора позбутися

1. Техніку. Причому як побутову, так і комп'ютерну. Навіть невеликий дефект з часом дасть про себе знати, а права на гарантійне обслуговування у вас не буде. Не варто сподіватися, що електроніка, куплена «з рук», не служитиме так само, як нова.

2. Домашній текстиль. Пледи, наволочки для диванних подушок, постільна білизна, м'які іграшки та будь-який інший домашній текстиль повинен потрапляти до вас в будинок тільки новим. Не ризикуйте здоров'ям.

3. Кухонне начиння з невеликим терміном служби. Витрати на посуд з антипригарним покриттям, що був у вжитку, не виправдовують себе. Термін придатності антипригарного шару становить, як правило, всього три-чотири роки, після цього шар стирається, і ризик виділення небезпечних хімічних речовин при готуванні істотно збільшується.

Фото: celeste clochard / Fotolia

НЕ пропустіть:

5 правил, як створити інтер'єр в стилі Шеббі-шик своїми руками

Палацові інтер'єри в комуналках Петербурга

6 речей, на яких можна заощадити при ремонті

Де зберігати книги в квартирі

Статті не є юридичною консультацією. Будь-які рекомендації є приватною думкою авторів та запрошених експертів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online