Категорія А1 (армія) у призовників

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Що таке придатність А1? Призов до армії триває протягом певного часу, в процесі необхідно виявити, до якої категорії придатності віднести громадянина. Як відомо, всього категорій 5: А, Б, В, Г і Д. Найчастіше вони мають цифрові позначення, які пишуться поруч, при визначенні на службу ці дані беруться до уваги. Спочатку призовники проходять медичний огляд. На даному етапі лікар розпитує про раніше перенесені захворювання і можливих недугах, які є на даний момент. Що таке придатність А1

Спеціаліст аналізує отримані показники і робить висновок, чи можуть вони перешкодити службі в армії. Важливо виявити психологічні характеристики громадянина. Що стосується категорії А, слід зазначити, що ця група здоров'я означає придатність до армії, вона може мати цифрові позначення, наприклад, А1 або А2. Чи є відмінності між ними? Дуже важливо розібратися в цьому питанні, також потрібно дізнатися, в які війська визначать чоловіка, якому привласнили включені в категорію.

Буква А означає те, що на даний момент громадянин є психічно і фізично здоровим.

Вона вказує на те, що раніше людина не переносив серйозних хвороб, які завадили б службі Вона вказує на те, що раніше людина не переносив серйозних хвороб, які завадили б службі. Цифра 1 потрібна для того, щоб фахівець міг чітко позначити здоров'я призовника. Виходячи з категорії А, можна зробити висновок про те, де він буде знаходитися, в які війська його відправлять. Щоб призовнику в військкоматі присвоїли категорію придатності А, необхідна відповідність певним критеріям. Зростання повинен бути від 177 до 185 см. Важливо, щоб громадянин правильно і повноцінно харчувався, надмірний зайву вагу неприпустимий. Важливо підтвердити відсутність цифрової слабкості і діхромазія. Чим відрізняється придатність А2? В які війська можуть взяти призовника? В даному випадку є ймовірність, що громадянин переносив травми, які були пов'язані з переломами, можливо, раніше він переніс тяжку хворобу, але на теперішній момент людина є здоровим і придатним до військової служби.

Щоб призовника взяли для екіпажу підводних човнів і навідних кораблів, необхідна хороша колірна чутливість і цілковита відсутність діхромазія, призовник повинен бути не вище 1,85 см Щоб призовника взяли для екіпажу підводних човнів і навідних кораблів, необхідна хороша колірна чутливість і цілковита відсутність діхромазія, призовник повинен бути не вище 1,85 см. Важливо, щоб він дотримувався правильного харчування і не мав проблем із зайвою вагою. У категорію А2 входять члени танкових екіпажів і інженерних машин. Якщо у громадянина зорове поле обмежене більш ніж на 20 градусів, йому присвоюється позначка НГ, яка означає те, що він не придатний до служби в армії. У водіїв повинно бути відмінний зір і відсутність колірної слабкості. Зростання у призовника коливається в межах 175 см, якщо є ожиріння або людина харчується слабо, він визнається непридатним до служби в армії.

У деяких ситуаціях призовники не погоджуються з рішенням комісії, вони мають повне право оскаржити його в судовому порядку. В результаті придатність до армійської служби може бути переглянута.

Що таке придатність А1?
2. Чи є відмінності між ними?
Чим відрізняється придатність А2?
В які війська можуть взяти призовника?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online