«Він вирішив, що літак несправний»: В аеропорту розповіли, чому актора Паніна зняли з рейсу «Сімферополь - Москва»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Актор Олексій Панін не зміг без пригод вилетіти з Криму. У мережі з'явилося відео, на якому актор розгулює по борту літака «Сімферополь-Москва», потім з'явилася служба безпеки. Пасажири стали перешіптуватися, що актор перебуває в стані алкогольного сп'яніння, а деякі навіть писали, що він влаштував дебош.

- Рейс «Сімферополь - Внуково». [Панін] ходив п'яний по літаку, не слухався стюардів, через нього літак повернули в аеропорт Сімферополя, викликали поліцію, знімуть його з рейсу, - написав очевидець в Instagram.

Однак джерело «Комсомольської правди - Крим» в аеропорту «Сімферополь» розповів, що акторові здалося, що літак несправний, тому Панін попросив зняти його з рейсу. Летів він в Москву зі своєю дочкою.

- Зняти себе з рейсу може кожен пасажир. Процедура така, що викликають правоохоронців, повертають багаж. Все це зайняло близько години часу, - уточнило джерело.

Пасажири були дуже незадоволені ситуацією. Виліт і так затримали на годину через технічні причини, а тут ще й пасажир, який побажав зійти - а це ще годину затримки! Рейс був нічний, всім хотілося спати, і людям довелося чекати, поки висадять актора.

В цілому рейс затримали на 2 години.

Поділитися відео </>

Актор Олексій Панін влаштував дебош на борту літака Сімферополь - Москва.

Що говорить Панін

Актор Олексій Панін не зміг без пригод вилетіти з Криму

Користувачі повідомили, що Олексій Панін влаштував дебош на борту літака

Сам актор заперечує звинувачення в хуліганстві. На відео, яке він опублікував в Instagram, він йде по одній з сімферопольських вулиць разом з дочкою Ганною.

- ЗМІ знову влаштували галас ... будь ласка, благаю, відчепіться вже від нас, ми ніякого дебошу не влаштовували, ми не полетіли зі своїх причин, - пояснює Панін. - Скільки можна брехати людям? Що ви робите? Висмоктуєте з пальця ..? Бурю в склянці влаштовуєте! Ми просто не полетіли, ми залишилися в Сімферополі, у нас є свої причини. Нюся не бачила Сімферополь.

Нагадаємо, в Криму Олексій Панін відпочивав разом з 10-річною донькою .

Актор - давній прихильник сонячних ванн в чому мати народила: починаючи з 18 років Панін щоліта відправляється до Криму, де проводить відпустку на нудистському пляжі в Сімеїзі. Шматочок суші, уподобаний любителями стилю «ню», розташовується біля підніжжя гори Кішка в Блакитній затоці. У 40-річного артиста вже склалася своя компанія друзів-нудистів, разом з якими він загоряє голяка днем ​​і весело проводить час вечорами.

ДОВІДКА "КП"

Дочка Анну акторові в 2008 році народила пітерська фотомодель Юлія Юдінцева. Згодом подружжя запекло боролися за дівчинку - Олексій стверджував, що Юлія - ​​алкоголічка, і з нею не можна залишати дитину. Юдінцева же в відповідь доводила, що Панін сам зловживає алкоголем, і до того ж психічно нестійкий. В результаті артист забрав Нюсю у матері і виховує дівчинку сам. Ростити дитину Паніну допомагає бабуся Ані - його мама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Як не соромно! При дівчаток голий »: Олексій Панін запалює в Криму на нудистському пляжі

Актор відпочиває на Чорному морі разом з 10-річною донькою Нюсею [фото] ( Детальніше )

"Скільки можна брехати людям! Ми не влаштовували дебош": Актор Панін пояснив, чому зійшов з рейсу "Сімферополь - Москва"

Артист попросив журналістів відстати від нього [відео] ( Детальніше ).

Скільки можна брехати людям?
Що ви робите?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online