IT News: У них - «чорна п'ятниця», у нас - «Зелений день»

  1. Геннадій Белаш

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

IT News Новини ринку Новини ІТ Геннадій Белаш

| 09.11.2018

У всьому світі «чорна п'ятниця» добре відома як день всіляких розпродажів, найвигідніший для покупок день в році. У нашій країні Сбербанк вирішив створити аналог «чорної п'ятниці» під назвою «Зелений день». Про це нововведення більш докладно розповіло керівництво Ощадбанку.


За словами першого заступника Голови Правління Ощадбанку Льва Хасіс «Зелений день» розпочнеться 11 листопада і триватиме до 12 листопада для роздрібних і до 17 листопада для корпоративних клієнтів. Цей день буде ознаменований зниженням цін і більшою доступністю банківських і небанківських продуктів. Оскільки в цьому році «Зелений день» приурочений до 177-ї річниці Ощадбанку, всі цифри знижкових програм будуть так чи інакше прив'язані до цифри «177».

Микола Васєв, керівник дивізіону «ДомКлік» ПАТ Сбербанк, розповів, що кожна 177-я схвалена заявка на іпотеку, подана через сервіс «ДомКлік.РУ» починаючи з півночі 11 листопада і закінчуючи 23:59 12 листопада отримає дисконт 1,77% до процентній ставці. Додатково за всіма заявками, поданими в день народження Ощадбанку - 12 листопада - через будь-які канали (онлайн або в будь-якому офісі) - дисконт складе 0,5% до відсоткової ставки. Дисконти 1,77 п.п. і 0,5 п.п. підсумовуються, тобто в результаті дисконт може скласти 2,27 п.п. Результати цієї акції будуть підведені 26 листопада.

Наталя Алимова, керівник дивізіону «Зайняти і Зберігати» ПАТ Сбербанк додала, що крім знижок «Зелений день» буде діяти пропозицію відкрити вклад зі ставкою 7,5% річних. Що стосується споживчих онлайн-кредитів - в ці дні для клієнтів з сумою кредиту від 1 млн рублів буде діяти ставка від 11,77% річних. «Це буде нижня межа наших ставок кредиту для всіх інших сум», - уточнила Наталія Алимова. Також 12 листопада з 00:00 по 23:59 всі платежі від фізичних осіб юридичним особам, зроблені в мобільному додатку Сбербанк Онлайн, будуть проводитися без комісії.

Сергій Попов, директор дивізіону «Транзакційний бізнес» ПАТ Сбербанк повідомив про пропозиції, які Сбербанк робить корпоративним клієнтам і якими вони можуть скористатися протягом тижня, з 11 до 17 листопада. В кінці літа Ощадбанком була запущена перші в Росії бізнес-карта з кешбеком. У святковий тиждень банк пропонує своїм клієнтам кешбек в 17,7%. Отримають такий кешбек нові клієнти, які отримають бізнес-карту і до кінця року здійснять по ній покупки на 15 тисяч рублів.

Також Сергій Попов розповів про пропозицію компанії «Сбербанк Лізинг» - це спеціальні умови на придбання автомобілів: 177 вантажних автомобілів (Камаз / МАЗ) за зниженою на 7,7% вартості від роздрібної ціни і 177 легкових автомобілів (LADA / KIA) зі зниженою на 1,77 п.п. ставкою по лізингу.

За словами віце-президента, директора розвитку цифрового бізнесу ПАТ Сбербанк Марка Завадського, маркетплейс «Беру!» Приготував до свята спеціальну розпродаж. Придбай товари можна буде зі знижками до 30%. Всі ціни, в честь «Зеленого дня» будуть закінчуватися на 77. Компанія «СберМобайл» запропонує спеціальний тариф, в рамках якого абоненти щомісяця зможуть витрачати 15 Гбайт і 300 хвилин дзвінків по Росії. Щомісячна абонентська плата протягом року складе 177 рублів на місяць, що майже втричі нижче звичайної вартості аналогічного тарифного плану «СберМобайл». Сервіс DocDoc надасть доступ до послуги телемедицини на особливих умовах. За 1,77 руб. на перший місяць. На честь «Зеленого дня» клієнти зможуть отримати безлімітне кількість онлайн-консультацій з лікарями. Компанія «Евотор» запропонує ряд терміналів за ціною в два рази нижче звичайної вартості. Спеціальна ціна буде дійсна для 177 терміналів. «Ділове середовище» надасть освітній курс «120 секунд» для підприємців за зниженою вартістю: 1770 руб. замість 4900 руб.

замість 4900 руб

За даними, наданими Львом Хасіс, в акції «Зелений день» беруть участь понад 400 партнерів по всій Росії. Це федеральні і регіональні компанії, кінотеатри, інтернет-магазини, розважальні центри, автомобільні дилери, аптеки, ресторани, компанії, що пропонують медичні, туристичні послуги, послуги стільникового зв'язку, а також великі торгові мережі. Ряд торгових центрів заявив про готовність своїх орендарів (магазинів, кафе і ресторанів) надати знижки на товари від 7 до 17% в залежності від вартості покупок. У сукупності Сбербанк зробить своїм клієнтам понад 10 тисяч пропозицій, у багатьох випадках знижки будуть надаватися тільки при оплаті картою Ощадбанку, але є і такі пропозиції, за якими можна буде проводити оплату готівкою або карткою іншого банку. З усім різноманіттям можна буде ознайомитися онлайн, на спеціальному Лендінгем на сайті www .sberbank.ru / 177 .

Наталя Алимова пояснила які переваги в цей день отримують власники карт Ощадбанку: «Здійснюючи будь-які покупки по картці Visa або Mastercard в аптеках і на автозаправних станціях, учасники програми лояльності« Спасибі від Ощадбанку »отримають 1,77% бонусами СПАСИБІ додатково до нарахувань від банку. При оплаті проїзду в громадському транспорті безконтактною карткою Ощадбанку або смартфоном - 17,7% бонусами СПАСИБІ. Здійснюючи будь-які покупки по картці Visa або Mastercard в кафе і ресторанах - 17,7% бонусами СПАСИБІ додатково до нарахувань від банку ».

При реєстрації в сервісі «Сбербанк Профіль» нові користувачі отримають пропозицію стати клієнтами банку, оформити карту Mastercard Standard або Gold і стати учасниками програми лояльності «Спасибі від Ощадбанку». Клієнтам, які оформили карту Gold в святкові дні і вчинили по ній покупку до 15 грудня, будуть нараховані 1500 бонусів СПАСИБІ в подарунок. Оформивши картку Standard і зробивши по ній покупку до 15 грудня, клієнти отримають 500 бонусів СПАСИБО, а зробивши другу покупку - ще 500. При покупці у партнерів програми учасники отримують підвищені бонуси СПАСИБІ (до 17,7%) або купон на знижку до 50% в обмін на 1,77 бонуса.

Протягом «Зеленого дня» відділення Ощадбанку працюватимуть в особливому режимі. 11 листопада (неділя) будуть відкриті понад 2100 додаткових ВСП, а в понеділок (12 листопада) - понад 9500 відділень, де клієнти зможуть відкрити вклад «Зелений день».


Ключові слова: фінанси , банківські послуги

Журнал IT Weekly

компанія: Sberbank | Сбербанк

про авторів

Геннадій Белаш

У 1976 році закінчив вуз - ЛЕТІ. Доцент за фахом САПР, к.т.н. Чотири роки працював головним технічним фахівцем департаменту автоматизації в пітерському банку «Астробанк». З 1997 року головний редактор газети «Комп'ютер-ІНФО». З 2003 року по теперішній час головний редактор газети IT News. Шеф-редактор IT-редакції.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online