Алла Пугачова в яскравому вбранні викликала фурор на вечірці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Алла Пугачова з друзями.

Фото: Instagram

Максим Галкін порадував шанувальників на сторінці в Instagram відео в компанії дружини - Алли Пугачової. Зіркове подружжя повеселилися на святі у друзів.

Алла Борисівна виконала на торжестві свою знакову композицію "Мільйон червоних троянд". Галкін підспівував Примадонні.

"Вітаємо друзів! Як я Аллі підспівав? Все-таки талант, голос не відрізнити - чоловік і дружина - одна сатана! Від скромності не помру", - підписав ролик гуморист.

68-річна Алла Борисівна захопила зовнішнім виглядом. Для вечірки артистка вибрала коротке червону сукню.

Передплатники засипали співачку компліментами: "Алла все молодшає і молодшає", "Алла виглядає чудово!", "Алла неповторна", "Алла Борисівна! Вас не відрізнити від Христини, обидві молоді і красиві", "Алла Борисівна просто шикарна", "Як красиво Аллі Борисівні в червоному кольорі. Це її колір "," гарнішає і гарнішає Алла Борисівна "," Алла Борисівна нереально покращала "," Алла, як завжди прекрасна! у всі часи. Неповторна "," Алла Борисівна, дуже хороша "," Алла приголомшливо виглядає! Так тримати ", - коментують користувачі.

Фото: Instagram

Фото: Instagram

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні Як я Аллі підспівав?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online