Умови по іпотеці без початкового внеску від Ощадбанку Росії

  1. висновок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ця історія могла початися і закінчитися вельми швидко Ця історія могла початися і закінчитися вельми швидко. Офіційний сайт Ощадбанку Росії успішно розроблений, витриманий у відповідних кольорах компанії, зручний для користування клієнтам. Не забули дизайнери і девіз фірми: «Завжди поруч».

Здавалося б, все абсолютно просто: вибирай цікавить клієнта тему і дій, але не тут-то було. Для з'ясування всіх нюансів іпотеки, наприклад, звертаємося до фахівців банку. Виявилося, що далеко не всі фахівці з кредитування компетентні в даному питанні, дивно, але девіз Ощадбанку не працює - поруч консультацію отримати не вдалося.

Спробували зв'язатися з Центрами іпотечного кредитування банку, успішного вирішення проблеми також не вийшло. Співробітники тих Центрів, куди нам вдалося додзвонитися, впевнено заявляли, що в Ощадбанку не існує жодної програми з нульовим початковим внеском. Якщо такі програми все-таки називалися нами, то впевненість співробітників моментально зникала, і домогтися кваліфікованої допомоги у вирішенні нашого завдання як і раніше не вдавалося.

При сучасному рівні цін на житлові приміщення дозволити собі покупку квартири, кімнати або будинку може далеко не кожен росіянин. Іпотечне кредитування покликане допомогти людям вирішити житлові проблеми. Потенційний позичальник, виходячи зі своїх фінансових можливостей, може підібрати собі одну з іпотечних програм, яка працює в Ощадбанку РФ. До теми іпотечного кредитування ми зверталися неодноразово, оскільки вона є актуальною і досить затребуваною ( « Як взяти іпотеку »,« Погашення іпотеки материнським капіталом " та ін.). Придбання власного житла - мета практично кожній молодій сім'ї.

Сбербанк - найбільший, провідний і найбільш надійний (стійкий) банк в нашій країні. Його лідируюче положення серед російських фінансово-кредитних установ дозволяє запропонувати клієнтам одні з кращих умов по іпотеці. Серед усіх функціонуючих програм банку нас сьогодні цікавить іпотека без початкового внеску.

Будь-кредит без першого внеску - це підвищений ризик для банку, тому ставки по таким кредитам завжди вище середніх. Крім того, обов'язковою вимогою банку є надання позичальником альтернативного застави. Всі основні програми, що діють в Ощадбанку, передбачають виплату першого внеску. Однак крім основних, пропонуються також спеціальні програми кредитування, де внесок не потрібно:

  • «Іпотека з державною підтримкою»;
  • «Рефінансування житлових кредитів».

Перший з названих кредитів видається на придбання споруджуваного або вже побудованого житлового приміщення у юридичної особи. Це один з видів соціальної іпотеки, в рамках якої держава компенсує кредитній установі суму витрат, викликаних нижчою банківською ставкою по кредиту для населення.

Відсутність початкового внеску не означає, що договором не передбачені інші вимоги до позичальника. В якості підтвердження своїх зобов'язань з погашення іпотеки позичальник повинен надати оформлене у власність своє нерухоме майно.

Необхідно розрізняти іпотеку з держпідтримкою і субсидійною державні програми. У першому випадку держава надає підтримку позичальникові через пільгові, знижені ставки по кредиту; у випадку ж з Держсубсидії - держава виділяє здобувачеві субсидій певну суму грошей, яку той може використовувати тільки на поліпшення житлових умов.

Друга програма - «Рефінансування житлових кредитів» - передбачає видачу кредиту клієнту на погашення отриманого ним раніше житлового кредиту (на придбання або будівництво житла) в іншому банку. Процедура рефінансування - це можливість отримання нової позики з одночасним погашенням існуючого, виданого раніше позики іншим банком. Необхідно також виконати умову кредитора про надання позичальником свідоцтва про право власності на житлове приміщення.

Варто звернути увагу на той факт, що сума нового кредиту не повинна перевищувати величину залишку основного боргу по рефінансуються (раніше) кредиту. Як правило, сума кредиту, що видається становить 80% від оціночної вартості житла, на придбання (будівництво) якого надавався рефінансує, вже використаний кредит. Слід зауважити, що оформити в заставу на весь період кредитування можна також інше житлове приміщення, що знаходиться на даний момент у власності позичальника.

Загальні умови кредитування для обох програм:

  1. позичальник повинен бути громадянином Росії;
  2. житлові приміщення повинні знаходитися на території РФ;
  3. вік позичальника не повинен перевищувати 60 років (чоловіки) або 55 років (жінки) на момент завершення іпотечного договору, а на момент його укладення - не молодше 21 року;
  4. трудовий стаж повинен становити не менше 1 року в сукупності і не менше 6 місяців на останньому місці роботи;
  5. на підтвердження своєї платоспроможності позичальник подає довідку про доходи за формою 2-ПДФО або за формою банку; ведення підприємницької діяльності має бути підтверджено свідоцтвом про реєстрацію ІП та довідкою про доходи за формою 3-ПДФО;
  6. допускається залучення созаёмщіков за іпотечним кредитом (до трьох осіб);
  7. встановлений термін погашення даної іпотеки - 30 років (дуже важливий момент! - з можливістю дострокового погашення);
  8. обов'язкове страхування переданого в заставу майна від ризиків можливої ​​втрати або пошкодження на користь банку на весь термін дії кредитного договору;
  9. відсутність комісійних нарахувань з боку Ощадбанку по кредиту, а також платежів за видачу та обслуговування кредиту.

висновок

Постійним відвідувачам нашого сайту, які бажають отримати іпотеку без початкового внеску в Ощадбанку, хочеться побажати, перш за все, успішно знайти кваліфікованого фахівця в даному виді кредитування, щоб грамотно укласти договір і бути впевненими в правильності зробленого кроку на шляху до вирішення житлових проблем.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online