Іпотека без першого внеску ВТБ 24 в 2018: найвигідніші умови для оформлення кредитів подібного плану

  1. Іпотека без первісного внеску ВТБ 24 в 2018:
  2. Що таке іпотека без початкового внеску?
  3. Кому видають?
  4. Програми від ВТБ 24
  5. Умови отримання іпотеки без першого внеску в ВТБ 24
  6. Вимоги до позичальника
  7. Необхідні документи
  8. Як отримати?
  9. Іпотечний калькулятор

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Які умови отримання іпотеки без початкового внеску в ВТБ 24 Які умови отримання іпотеки без початкового внеску в ВТБ 24? Які вимоги для отримання іпотеки без початкового внеску висуває ВТБ 24 до клієнтів?

Іпотека без первісного внеску ВТБ 24 в 2018:

найвигідніші умови для оформлення

кредитів подібного плану

Іпотека без первісного внеску в ВТБ 24 цілком реальна і доступна послуга, якою може скористатися певне коло осіб. Головне відповідально підійти до збору документів і оформлення всіх паперів.

Що таке іпотека без початкового внеску?

Іпотека - це кредит, що надається банком для покупки житла під більш низький відсоток. Такий кредит завжди вимагає від вкладника внести початковий внесок в певній сумі в залежності від вартості житла. Оплата першого внеску не завжди доступна людям, а житло потрібно. Взяти іпотеку ВТБ 24 дозволить і без цієї умови.

Найголовніше - це переконати в банк в тому, що житло вам необхідно, а всі виплати ви будете проводити своєчасно. Тому важливою частиною отримання такої пільгової іпотеки є збір паперів, що підтверджує вашу платоспроможність і високий стабільний заробіток, важлива буде і кредитна історія.

ВТБ 24 - перший по іпотеці банк, який йде назустріч своїм клієнтам і має найвигідніші умови для оформлення кредитів подібного плану.

Натомість ВТБ 24 вимагає у позичальників лише повну і своєчасну віддачу позики, і довіряє своїм клієнтам, але для більш достовірного рішення просить надати ряд документів, які вказали б на людину, як на чесного позичальника.

Чесним і частим позичальникам ВТБ 24 часто надає знижки та пільги, такі як:

  • зменшення відсотків по кредиту;
  • тимчасова відстрочка (кредитні канікули);
  • можливість рефінансування кредиту;
  • тривалий термін виплат.

Кому видають?

Оформити іпотеку без першого внеску в ВТБ 24 може певне коло людей:

  1. Сім'ї, які використовують материнський капітал після народження другої дитини.
  2. Військовослужбовці, які перебувають на державній службі.
  3. Працівники РЖД, що мають безпосереднє відношення до шляхів сполучення.
  4. Люди, які бажають рефінансувати інші кредити.
  5. Люди, які надають в заставу вже наявне майно.

Щоб отримати пільгову іпотеку слід надати папери, які підтверджуватимуть приналежність до будь-якої з вищеописаних груп.

Програми від ВТБ 24

ВТБ 24 розробив кілька програм по іпотеці без оплати першого внеску. У наведеній нижче таблиці описані не тільки зміст програми, а також плюси і мінуси різних видів іпотеки.

ПрограмаОписПлюсиМінуси

Іпотека для військовослужбовців та працівників ЖД Первинна застава вносити не потрібно, так як державою передбачена подібна програма. Також військовим не потрібно надавати довідку про доходи і на рішення банку вона не впливає Низька процентна ставка, відсутність необхідності надання великого переліку паперів Видається військовим до 45 років, а тому термін для виплат зменшується Іпотека на материнський капітал Після народження другої дитини материнський капітал можна використовувати для оплати початкового внеску. Необхідно лише запросити спеціальні папери для дозволу на подібну операцію Мала процентна ставка по іпотеці, тривалий термін виплат - до 50 років Обмеження в сумі позики - 90 млн. Руб. Видається іпотека тільки в рублях Рефінансування вже наявного кредиту Взяті кредити можна об'єднати в один, а ВТБ 24 надасть кошти для їх погашення під відсоток менший, ніж був спочатку Збільшується термін виплат до 50 років. Відсоток по новому кредиту менше Гроші видаються на оплату заборгованостей по кредитах і їх погашення, а не на саму покупку житла Іпотека з додатковою заставою у вигляді наявного майна Необхідно надати банку паперу на вже наявну нерухомість в якості застави по новому кредиту, тоді він видасть іпотеку без початкового внеску Малий відсоток, більший шанс позитивної відповіді від банку В разі несплати ВТБ 24 забере собі вже наявне житло і знову придбане для сплати заборгованості

Умови отримання іпотеки без першого внеску в ВТБ 24

Всі програми от ВТБ 24 по іпотеці мають безліч позитивних якостей і саме головне - це відсутність первинного внеску. Відсотки і терміни виплат за різними програмами відрізняються, а тому слід врахувати цей факт перед подачею заяви і бути готовим до пропозицій банку до вашого конкретного випадку.

ПрограмаСума позикиПроцентна ставкаТерміни виплат

Для військовослужбовців До 2,4 млн. Руб. Від 9,4% Залежно від віку військовослужбовця За материнському капіталу До 90 млн. Руб. 12,15% До 50 років Рефінансування 500 тис. Руб. - 75 млн. Руб. За діючою ставкою, або трохи менше 1-50 років Під заставу нерухомості До 75 млн. Руб. 14,15% До 20 років

Вимоги до позичальника

Бути членом однієї з груп яким надається пільгова іпотека недостатньо, так як банк і в такому випадку може відмовити у видачі позику.

ВТБ 24 висуває певні вимоги до своїх клієнтів:

  • вік від 21 до 65 років;
  • громадянство в РФ;
  • позитивна кредитна історія;
  • наявність довідки про сплату податків для іноземців;
  • трудовий стаж не менше одного року, а на останньому робочому місці - мінімум 4 місяці.

Умов не так вже й багато, але відповідність їм є обов'язковим для отримання іпотеки або будь-якого іншого кредиту.

Необхідні документи

Позичальник для отримання іпотеки повинен мати низку документів для подачі заяви:

  • паспорт;
  • другий документ, що підтверджує особу позичальника;
  • довідка про доходи у зазначеній формі банку;
  • при наявності - медичний поліс;
  • трудова книжка або виписка з неї;
  • копія податкової декларації;
  • документи на нерухомість, що купується;
  • документ, що підтверджує право власності на заставне майно;
  • свідоцтво про народження другої дитини;
  • дозвіл на використання материнського капіталу;
  • договір іпотечного кредитування для рефінансування.

Всі документи здаються з копією та оригіналом, або просто копії, але нотаріально завірені з печаткою. Виписки з місця роботи також приносяться з печаткою і підписом директора.

Як отримати?

Для отримання іпотеки без первинного внеску позичальник повинен звернутися в відділення ВТБ 24 з пакетом документів і подати заяву про прохання отримання іпотеки. Після здачі всіх паперів слід очікувати відповідь з банку протягом п'яти робочих днів.

При прийнятті позитивного рішення вас сповістить співробітник банку і попросить прийти в відділенні для підписання договоруПри прийнятті позитивного рішення вас сповістить співробітник банку і попросить прийти в відділенні для підписання договору.

Іпотечний калькулятор

Перш ніж звертатися в банк із заявою позичальника слід знати повну суму виплат по передбачуваної іпотеці. На офіційному сайті ВТБ 24 є спеціальний калькулятор, який дозволить розрахувати суму виплат з урахуванням відсотків на встановлений позичальником термін. Ця функція часто допомагає уникнути прийняття неправильного рішення, про яке згодом будуть шкодувати.

Якщо сума виявляється дуже великий, то позичальник повинен збільшити терміни виплат, так як несплата платежів в встановлені терміни може сприяти накопиченню пенні і штрафів.

Подібну операцію може провести і співробітник ВТБ 24, досить попросити його про це під час консультації до подачі заяви на іпотеку.

джерело

Кому видають?
Які вимоги для отримання іпотеки без початкового внеску висуває ВТБ 24 до клієнтів?
Що таке іпотека без початкового внеску?
Кому видають?
Як отримати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online