ТОП-новини тижня: гаряча лінія для переселенців, допомога при народженні дитини, позбавлення виплат пенсіонерів-переселенців

ТОП-новини тижня: гаряча лінія для переселенців, допомога при народженні дитини, позбавлення виплат пенсіонерів-переселенців

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На поточному тижні, 9-15 жовтня, найактуальнішими новинами нашого сайту стали наступні теми:

Переселенцям: запущена гаряча лінія для вирішення проблемних питань

Офіційно розпочато роботу гарячої лінії: надання оперативної довідкової інформації внутрішньо переміщеним особам і громадянам, які постраждали в результаті подій на Сході України. Як повідомляють «Донецкие новости» з посиланням на Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і ВПО України, гаряча лінія покликана реагувати на точкові і системні проблеми.

Права і обов'язки переселенців

Багато внутрішньо переміщені особи часто не знають або знають не повністю свої права. Детально про права та обов'язки вимушених переселенців - координатор і юрист БФ «Горіння» Олена Манько.

Уроки наставництва. БЛОГ Олександра Вишнякова, директора Фонду Ріната Ахметова

Чого не вистачає сироті, про що він мріє? Про сім'ю, звичайно. І чим молодша дитина, тим щире і впевненіше бажання. Для багатьох хлопців, по закінченню років, надія змінюється реальністю - мені доведеться розраховувати тільки на себе. На перший план виходять думки і тривоги - як влаштовувати своє життя після інтернату? Але їм все одно необхідна підтримка, тепло і розуміння. Навіть якщо цю потребу вони глибоко ховають за ворожістю, повним ігнор або гірко-жартівливими відмовками - «і без вас проживу, не вперше».

Переселенцю: як отримати одноразову грошову допомогу?

Юристи БФ «Горіння» дали роз'яснення про те, як тимчасовим переселенцям як отримати одноразову грошову допомогу. Пояснює координатор проектів фонду Олена Манько.

Як переселенцю відновити паспорт?

Багато вимушені переселенці з Донецької та Луганської областей зіткнулися з проблемами втрати документів. Наталія Аляб'єва, юрист Слов'янського офісу БФ «Право на захист», роз'яснює процедуру відновлення паспорта.

Хоумскулінг: чи підходить вашій дитині? ОНЛАЙН-ТЕСТ

Нинішні діти живуть в стрімко розвивається інформаційних технологій. Але шкільна освіта не так стрімко змінюється і адаптується під темп життя. У підлітків школа займає третину часу. Тут необхідно задуматися - на що йде життя вашого чада? Чи зможе школа підготувати дитину до самостійного життя, після її закінчення?

Допомога при народженні дитини: як переселенцям і жителям непідконтрольною території уникнути відмови

Право на отримання грошової допомоги при народженні дитини в Україні мають всі батьки. Соціальна допомога в зв'язку з народженням дітей встановлена ​​державою з метою створення належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей і надається одному з батьків або опікуну, разом з яким постійно проживає дитина.

Коли пенсіонерів-переселенців можуть позбавити виплат?

Пенсіонерам-переселенцям, як і раніше, можуть бути припинені виплати, якщо вони більше 60 днів які не перебувають на підконтрольній українській владі території. Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.

На перший план виходять думки і тривоги - як влаштовувати своє життя після інтернату?
Переселенцю: як отримати одноразову грошову допомогу?
Як переселенцю відновити паспорт?
Хоумскулінг: чи підходить вашій дитині?
Тут необхідно задуматися - на що йде життя вашого чада?
Чи зможе школа підготувати дитину до самостійного життя, після її закінчення?
Коли пенсіонерів-переселенців можуть позбавити виплат?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online