РФП планує почати виплати матерям-одиначкам

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 7 листопада, «Татар-інформ», Динара Прокоп). Республіканський фонд підтримки планує розширити список пільговиків, які можуть претендувати на отримання компенсацій через фонд. В їх число планують включити матерів-одиначок та багатодітні сім'ї. Про це розповів голова ради фонду, помічник Президента РТ Айрат Нурутдинов в інтерв'ю ІА «Татар-інформ» .

«У лютому почалися перші виплати пільговикам, ми додамо до них ще дві категорії - це матері-одиначки і багатодітні сім'ї», - сказав Нурутдинов і додав, що мова йде про 20-25 фізичних осіб.

У РФП також обговорювали можливість включення пенсіонерів в категорію пільговиків, проте ініціатива не знайшла підтримки з боку вкладників.

У РФП також обговорювали можливість включення пенсіонерів в категорію пільговиків, проте ініціатива не знайшла підтримки з боку вкладників

За даними співрозмовника агентства, майже 190 пільговиків отримали виплати, але «це невеликий відсоток від всього реєстру кредиторів Татфондбанка і Інтехбанка».

Зараз допомога від РФП можуть отримати наступні пільгові групи населення: інваліди першої або другої групи, ветерани Великої Вітчизняної війни, трудівники тилу, Герої Радянського Союзу, Герої Росії, батьки дитини-інваліда або батьки інваліда з дитинства першої або другої групи. Також це особи, які є вдовами ветеранів війни, дітьми, які проживають з батьками-інвалідами першої та другої групи або батьками-ветеранами. Максимальна сума підтримки для них дорівнює розміру вкладу, але не може перевищувати 500 тис. Рублів.

Підтримка також виявляється фізичним особам, включеним в першу чергу реєстру вимог кредиторів ПАТ «Татфондбанка» і ПАТ «ІнтехБанк», сума вимоги яких становить не більше 300 тис. Рублів.

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online