Під загрозою зсуву: в Дніпродзержинську переселять будинок, що завис над прірвою

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

7 листопада 2011, 8:57 Переглядів: 7 листопада 2011, 8:57 Переглядів:   Від краю житлового будинку до кволого забору над Рибальській балкою ледь нарахували 20 метрів

Від краю житлового будинку до кволого забору над Рибальській балкою ледь нарахували 20 метрів. Фото: М. Скиданової.

До 1 грудня жителів будинків по вул. Онищенко, 1, і Скалика, 42, що в Дніпродзержинську, розташованих в Самишиної балці (зсувній зоні), переселять у нові квартири.

Нагадаємо, "Сегодня" писала про те, що в середині вересня в аварійних п'ятиповерхівках тріснув фундамент, і під будівлями просів грунт. Тоді за дорученням головного рятувальника країни Віктора Балоги в місто навідалася спеціальна комісія МНС України. Її висновок був однозначним: в терміновому порядку переселити мешканців. Днями на придбання 110 квартир уряд виділив 20 млн грн.

Читайте також: 9-поверхівка і дитсадок повисли над прірвою: раніше туди з'їхали 28 гаражів та машини

"Відселення необхідно провести в найкоротші терміни: за даними останніх досліджень, ситуація вже отримала статус надзвичайної, і якщо зараз зсувні процеси не зупинити, виникне загроза для найближчого житлового масиву в районі вул. Глаголєва. Сьогодні важливо швидко відселити жителів, почати демонтаж аварійних споруд, створити дренажну систему і рекультивувати територію. Вчора людям показали запропоновані квартири для відселення: все нові квартири за площею перевищують житло, в якому проживають ці люди зараз. Кілька сімей наст івают на виплату грошової компенсації, що не передбачено розпорядженням уряду про виділення коштів на відселення ", - заявив мер Дніпродзержинська Станіслав Сафронов і додав, що зараз влада все ж шукають компроміс.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Під загрозою зсуву: в Дніпродзержинську переселять будинок, що завис над прірвою". інші Новини Дніпра дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Бондарчук Ольга

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online