мер Кемерово

Ілля Середюк. Фото: a42.ru

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Глава міста Кемерово Ілля Середюк раніше був заступником Тулєєва, змінивши на цій посаді Валерія Єрмакова, який до цього теж був заступником губернатора (Єрмаков на виборах набрав 91%, а Середюк - майже 80%). Мером, на думку багатьох громадян Кемерово, Єрмаков був огидним, і Середюк на його тлі поки виглядає виграшно.

Середюк розмовляє важкими неживими формулюваннями чиновника: «Робота в місті Кемерово носить плановий характер, ті господарські плани, які ми виконуємо в літній період, створювалися ще восени і взимку. Як правило, ми будуємо роботу самостійно, а питання стратегічного спрямування ми узгоджували з Тулєєвим ».

- Наступником ви себе бачите?

- Якщо захоплено читати все інтернет-джерела, то фантазій дуже багато. Я не бачу щодо себе або інших кандидатур достовірної інформації, щоб можна було зробити висновок, що це правда. Ми обрали губернатора до 2020 року, і рано замислюватися над цим питанням, так як ми вважаємо, що губернатор - сильна фігура не тільки в моральному, але і в фізичному плані, щоб найближчим часом повернутися до роботи.

Цицероном мера не назвеш, але зате на столі у Середюка в кабінеті лежить книга «Місто для пішоходів» американського урбаниста Джефа Спека. Демонструє він мені і підшивку журналу Urban Report.

- А що-небудь вже реалізували в місті?

- Ми щороку створюємо або реконструюємо 10 скверів в місті. І ось в Urban Report написали про будівництво Ботанічного саду в Лісовій Поляні в Кемерово.

Дивіться також

Наступником ви себе бачите?
А що-небудь вже реалізували в місті?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online