Експерт пояснив, чому Росія відмовилася підтримати вибори в фейковий республіках

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

22 серпня 2018, 9:56 Переглядів: 22 серпня 2018, 9:56 Переглядів:   Фото: AFP

Фото: AFP.

Відмова Росії проводити вибори в "фейковий" республіках "ДНР" і "ЛНР" - політична гра, спрямована на те, щоб обілити президента США Дональда Трампа. Про це заявив в коментарі сайту "Сегодня" політолог Тарас Березовець.

На думку експерта, таке рішення Кремль прийняв після зустрічі Путіна і Трампа в Гельсінкі і .

"Очевидно, зараз Трамп вважає, що може досягти якоїсь домовленості з Путіним, а Путін намагається підігравати цьому. Тому все" непопулярні "ідеї будуть відходити на другий план. Путін також відкидає їх. Він зараз нібито відсторонюється від сепаратистських республік" ДНР і ЛНР "і таким чином хоче полегшити життя Трампу напередодні проміжних виборів до Конгресу, які пройдуть в листопаді. у США зараз неоднозначна ситуація, і Путін не хоче, щоб республіканці програли ці вибори. Тому він буде робити такі кроки, щоб обілити Трампа і вберегти його від можливих закидів у проросійській позиції ", - вважає Березовець.

Як вважає політолог, Україна не повинна вітати "потепління" з боку Росії і ставати учасником цієї політичної гри.

"Росія постійно грає і змінює позицію: сьогодні вона проти виборів, а завтра - знову буде їх підтримувати, а потім, як під час зустрічі в Гельсінкі, знову буде хотіти провести референдум на Донбасі. Для нас це ніякого значення не має. З боку Росії ведеться абсолютно цинічна гра, і ми не повинні бути її учасниками. Ні в якому разі Україна не повинна вітати зміна позиції Росії ", - доповнює він.

Позиція України повинна залишатися незмінною в цьому питанні, і ніяких поступок в законодавчій сфері щодо ОРДЛО не повинно бути.

"Наша позиція повинна залишатися незмінною. Ми не повинні підлаштовувати наше законодавство під зміни позиції Росії. Законодавство по ОРДЛО має змінюватися відповідно до інтересам України", - підсумовує Березовець.

Нагадаємо, політолог Володимир Фесенко передбачив подібний крок Росії . Експерт пов'язує таке рішення Кремля із зустріччю Путіна і Меркель, на якій, ймовірно, обговорювалася нинішня ситуація на Донбасі і майбутні вибори.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Цинічна гра: експерт пояснив відмову Росії від виборів в" ДНР "і" ЛНР "". інші Росія дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Людмила Грубник

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online