Купити квартиру на вторинному ринку в Москві, допомога в підборі і укладення угоди з житловою нерухомість, послуги агенції нерухомості Est-a-Tet з купівлі вторинки

  1. Як ми працюємо?
  2. Безкоштовна консультація ріелтора
  3. Укладення договору на підбір квартири
  4. Відбір кращих варіантів
  5. Переговори з власником
  6. Залучення позикових коштів
  7. Перевірка юридичної чистоти квартири
  8. Укладення угоди

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купівля квартири на вторинному ринку нерухомості є ризикованою процедурою, так як існує реальна небезпека купити проблемне житло з обтяженням, зіткнутися з шахраями і т.д. Інвестиційно-ріелторська компанія Est-a-Tet готова допомогти вам у придбанні вторинки бізнес- і комфорт-класу в Москві і Московському регіоні. Ми забезпечимо абсолютну юридичну чистоту і прозорість угоди.

Як ми працюємо?

  • Перша консультація. На ній визначаються критерії пошуку - ціна, район, відстань до метро, ​​тип будинку, поверх, площа приміщення і т.д.
  • Укладення договору між Est-a-Tet і клієнтом.
  • Підбір варіантів.
  • Підготовка документів.
  • Оформлення договору купівлі / продажу.

Наші переваги

У компанії Est-a-Tet:

  • є каталог з великою базою , В якому кожен об'єкт має докладний опис і фото.
  • Можна, можливо оформити іпотеку , Якщо ціна квартири перевищує намічений бюджет.
  • Працюють висококваліфіковані фахівці - ріелтори, юристи, що спеціалізуються на питаннях нерухомості.

Для отримання детальної інформації про придбання вторинного житла в Москві і області звертайтеся до консультантів компанії по телефону, електронній пошті або в режимі онлайн. Всі варіанти контактів ви знайдете на нашому сайті.


Схема роботи

Безкоштовна консультація ріелтора

Щоб зустрітися з нашими фахівцями, Ви можете зателефонувати або залишити заявку на сайті. Для вашої зручності ми пропонуємо Вам самостійно вибрати зручний час для зустрічі і найближчий офіс. Представники агентства розкажуть про основні критерії пошуку житла і допоможуть визначити найбільш пріоритетні для Вас (наприклад, чи повинна квартири бути 1, 2 або 3-кімнатної, наскільки важлива близькість метро, ​​школи, дитячих садків, поверховість будівлі).

Укладення договору на підбір квартири

Як тільки всі критерії (кількість кімнат, вартість, приблизна площа) будуть затверджені, а документи - підписані, наші фахівці займуться пошуком відповідного будинку або квартири.



Відбір кращих варіантів

Всі пропозиції, які знаходить експерт, він пропонує Вам на затвердження. Після цього ріелтор організовує перегляд схвалених варіантів, звертаючи Вашу увагу на їх переваги та недоліки.

Переговори з власником

Обов'язковим етапом супроводу є спілкування з власником житла, в результаті якого експерт намагається домогтися для Вас найбільш вигідних умов угоди.



Залучення позикових коштів

іпотечні брокери завжди готові допомогти Вам в залученні додаткового фінансування. Ви зможете дуже швидко і просто подати заявку на іпотечний кредит в будь-який банк-партнер компанії.

Перевірка юридичної чистоти квартири

Експерти агентства обов'язково перевіряють всю документацію по нерухомості і оцінюють можливі ризики, після чого дають Вам свій висновок.



Укладення угоди

Наші фахівці гарантують підготовку, узгодження і підписання договору купівлі-продажу в повній відповідності з вимогами закону. Також ми допоможемо в організації безпечної передачі грошей і реєстрації переходу права власності. Наше агентство буде супроводжувати Вас, доки Ви не підпишете акт і не отримаєте ключі від нової квартири.

Задати нашим фахівцям будь-які питання про покупку і продаж квартири можна за багатоканальним телефоном: +7 (495) 988-50-50.


Як ми працюємо?
Як ми працюємо?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online