Четверта хвиля мобілізації добігає кінця: всі подробиці

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

2 квітня 2015 року, 14:12 Переглядів: 2 квітня 2015 року, 14:12 Переглядів:   В Україні добігає кінця четверта хвиля мобілізації

В Україні добігає кінця четверта хвиля мобілізації. Фото: & nbsp; varta.kharkov.ua.

Четверта хвиля часткової мобілізації в Україні добігає кінця, головна її мета - забезпечення ротації. Про це повідомив начальник відділу Генштабу Михайло Щербина.

Він зазначив, що важливою відмінністю цієї хвилі стало наявність підготовчих баз, так що кожен солдат пройшов підготовку перед відправкою в зону бойових дій.

"Велика частина військовослужбовців вже закінчила навчання, і змінює своїх товаришів по службі в зоні бойових дій", - сказав Щербина.

За його словами, велика частина покликаних під час 4-ї хвилі мобілізації виявили бажання служити добровільно.

При цьому він також зазначив, що демобілізовані воїни визначаються в оперативний резерв і при наступній ротації вони можуть бути оперативно покликані.

У свою чергу начальник відділу комплектування старшинами, сержантами військової служби за контрактом кадрового центру збройних сил України Тарас Заболотний повідомив, що всі покликані по мобілізації відразу визначаються у спеціальні навчальні центри.

За його словами, навчання в середньому займає місяць і тільки після цього проводиться бойове злагодження.

Нагадаємо, 20 січня в парламентській газеті " голос України "Був опублікованзакон № 113-VIII" Про часткову мобілізацію ".

У законі зазначається, що мобілізація буде проводитися протягом 2015 року в три черги протягом 210 діб.

Протягом четвертої хвилі планується призвати на службу 50 тисяч військових, ще 50 тисяч планують закликати в разі загострення ситуації в Україні. закон вступає в силу з дня його опублікування.

В ході четвертої хвилі мобілізації покликані громадяни пройдуть підготовку в кілька етапів.

Перший етап - це загальна військова підготовка офіцерів, сержантів і солдат. Сюди входять медична, тактична, вогнева та інженерна підготовки. Далі буде проведено професійну підготовку за фахом тривалістю 26 діб.

Після цього особовий склад буде спрямований в підрозділи для проведення бойової злагодженості терміном до 15 діб.

Офіцерський склад буде спрямований для відповідної підготовки до військових навчальних закладів. Кваліфіковані солдати, сержанти будуть направлено до навчальних центрів. Інші військовослужбовці будуть проходити підготовку в навчальних центрах і на військових полігонах. Таким чином, жоден військовозобов'язаний без проходження повного циклу підготовки не буде допущений до виконання завдань за призначенням.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Четверта хвиля мобілізації добігає кінця: всі подробиці". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online