У Запоріжжі Нацгвардія віддає в комунальну власність двокімнатну квартиру в військовому містечку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відповідне звернення направив до Запорізької міської ради Головне управління Національної гвардії України.

Йдеться про двокімнатну квартиру по вулиці Военстрой, 67. На даний момент квартира знаходиться в державній власності і числиться на балансі Нацгвардії. Для того, щоб в подальшому використовувати цю нерухомість, як службове житло і приватизувати його, необхідно державним установам передати свій житловий фонд органам місцевого самоврядування з дозволу власника (в даному випадку МВС України).

Відомо, що квартира надана військовослужбовцю з військової частини №3033 Олександру Дробожану. згідно е-декларації Дробожана, його дружині також належить половина квартири площею в 48,15 квадратних метра в Запоріжжі.

На даний момент департамент комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготував на розгляд депутатів проект рішення про надання згоди на прийняття цієї квартири в комунальну власність.

Відповідно до реєстру нерухомості, до кінця 2017 дана квартира площею в 51,3 квадратних метра належала на праві приватної спільної власності сім'ї поліцейського Станіслава Корнєєва.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online