Підвищення військових пенсій з 1 жовтня 2018 року

  1. Індексація військових пенсій в 2018 році
  2. Підвищення військових пенсій з 1 жовтня 2018 року: останні новини
  3. Що це дає простим громадянам?
  4. Як розраховується військова пенсія в 2018 році

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чисельність військових пенсіонерів в Росії зростає у ставленні до цивільним пенсіонерам Чисельність військових пенсіонерів в Росії зростає у ставленні до цивільним пенсіонерам. Не останнє місце в цій динаміці грає майбутнє підвищення пенсійного віку . Після неї цивільні особи стануть виходити на пенсію пізніше.

В даний час серед колишніх військовослужбовців близько 2,5 мільйонів чоловік, отримують пільгову військову пенсію. Звернемося до останніх новин з Держдуми про доплати військовим пенсіонерам в 2018 році.

Зміст статті:

Індексація військових пенсій в 2018 році

До громадян, які отримують пільгову силову пенсію в Росії відносяться співробітники:

  1. Міністерства оборони,
  2. МВС,
  3. органів з контролю за обігом психотропних препаратів,
  4. кримінально-виконавчої системи (ФСВП)
  5. протипожежних служб.

Уже відомо, як змінювалася військова пенсія в 2018 році:

  • Починаючи з 1 січня 2018 згідно з Постановою Уряду РФ №1598 оклади по платні і званню військовослужбовцям підняли на 4%. Згідно статті 49 ФЗ №4468-1 прив'язана до цих окладів військова пенсія збільшилася на 4% в рублях.
  • Починаючи з 1 лютого 2018 ЕДВ підвищили на 2,5%. В результаті від цього отримали надбавку інваліди військової травми і ветерани бойових дій.
  • Починаючи з 1 квітня 2018 соціальні пенсії проиндексировали на 2,9%. До неї також прив'язані доплати до пенсій військовослужбовців.
  • Також після 1 квітня 2018 згідно з Постановою Уряду РФ №238 інвалідам з військовими травмами збільшилася на 4% відшкодування шкоди здоров'ю.

Всі ці підвищення позначилися на добробуті військових пенсіонерів в досить незначною формі. Найчастіше підвищення окладу на 4% не змінювало загальний розмір пенсії через бухгалтерських коригувань - коли підвищення окладу компенсувалося за рахунок зниження іншої складової.

Тепер активно йдуть розмови про те, що з 1 жовтня 2018 року військовослужбовцям планують підвищити пенсії.

Підвищення військових пенсій з 1 жовтня 2018 року: останні новини

Звідки такі відомості про підвищення пенсій військовим пенсіонерам в 2018 році з 1 жовтня на 7.5? Адже всі перераховані вище підвищення вже пройшли і тим більше Уряд стурбований скороченням витрат на цивільних пенсіонерів, в зв'язку з пенсійною реформою .

Справа в тому, що Президент Росії Володимир Путін підписав указ про зміни в закон про федеральний бюджет на 2018 рік. І згідно з цим документом:

  • прогнозовані доходи бюджету в 2018 році збільшаться на 1,815 трлн руб. - до 17,073 трлн руб. (17,4% ВВП),
  • плановані витрати бюджету в 2018 році збільшаться на 61,9 млрд руб., до 16,591 трлн руб. (16,9% ВВП),
  • дефіцит федерального бюджету в поточному році зміниться профіцитом, який складе 481,7 млрд руб., або 0,5% ВВП.

Сталося це через сильно виросли цін на нафту, а отже і тхнуть від грошей бюджеті - митниця рапортує про щомісячне зростання зборів мит з нафтовиків і газовиків.

Що це дає простим громадянам?

З підписаного Президентом зміненого бюджету додаткові гроші підуть:

  • на докапіталізацію Россельхозбанка буде направлено 5 млрд руб.
  • на докапіталізацію Промсвязьбанка буде направлено 5 млрд руб.
  • на субсидії російським автомобілебудівникам планується пустити майже 36,5 млрд руб.
  • на закупівлю вакцин для профілактичних щеплень пропонується направити додатково 2,9 млрд руб.
  • на виплату військових пенсій буде направлено додатково 14,9 млрд руб.,
  • на завершення будівництва об'єктів першої черги космодрому Східний 2 млрд руб.

Як бачите, Глава держави подбав про тих, хто захищав Батьківщину і на пенсії військовослужбовцям виділяються нові засоби в зміненому бюджеті на 2018 рік.

В середньому пенсія військовослужбовця коливається від 15 до 20 тис. Рублів на місяць. Середня пенсія військового в січні 2018 року склала 24 500 рублів. До того ж працюють на громадянці колишні військовослужбовці можуть отримати збільшення трудової пенсії за рахунок накопичення коштів страхової частини пенсії через ПФР.

Як розраховується військова пенсія в 2018 році

Індексація зарплат військовослужбовців також була на початку 2018 року, причому вона складається не тільки з голого окладу, але також містить підвищують надбавки і доплати.

Пенсія силовикам в 2018 році розраховується за наступною формулою, залежною від постачання службовця до моменту звільнення:

Пенсія = задовольняються * (50% + 3% * Х) * До

де:
Х - термін служби понад 20 років;
К - величина понижуючого коефіцієнта.

Чим більше військовий прослужив після 20 років, тим вищою буде його пенсія. Понижуючий коефіцієнт в 2012 році становив 54%, в 2018 він дорівнює 72,23%, як і рік тому.

Що це дає простим громадянам?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online