Рунетчиків поскаржилися на збої в YouTube

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Користувачі з Росії зіткнулися з частковою недоступністю YouTube - їм вдається зайти на сайт, однак при спробі відтворення деяких роликів показується тільки чорний екран. За повідомленнями з соціальних мереж, проблема торкнулася близько 80% відео.

Технічні неполадки відеохостингу Google на території Росії підтверджує сервіс DownDetector . Проблема із завантаженням плеєра спостерігається як в настільній, так і мобільного версіях сайту.

Судячи зі скарг в Twitter, збої в роботи YouTube почалися напередодні. Деякі зв'язали це зі спробою Роскомнадзора заблокувати скандальне розслідування про бізнесмена Олега Дерипаску та віце-прем'єра Сергія Приходько. Раніше відомство внесло ролик в список заборонених матеріалів і дало YouTube час до вечора 14 лютого, щоб видалити протиправний контент.

Користувачі з Росії зіткнулися з частковою недоступністю YouTube - їм вдається зайти на сайт, однак при спробі відтворення деяких роликів показується тільки чорний екран

Деякі користувачі змогли вирішити проблему з чорним екраном, підключившись до VPN-сервісу.

Також відео нормально відтворюється в мобільному додатку YouTube. В Google про причини неполадок поки не повідомляють.

Поділіться новиною:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online