Агентство «Асторія-Прометей» - всі операції з нерухомістю: Оренда. Зняти. Здати, квартиру, гостинку, кімнату, котедж, на будь-який термін, година, доба, рік. Нерухомість Владивостока.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Я зняла квартиру через агентство без комісії Я зняла квартиру через агентство без комісії. Сама б не повірила, що це реально. Тому що, як багато, теж пройшла через всі «принади» пошуку житла. Скептикам відразу відкрию секрет: зараз у Владивостоці деякі власники житла готові самі оплачувати послуги ріелторів, щоб здати свою квартиру швидко і на довгий термін. І щаслива історія, яка трапилася з нами в пошуку квартири, може повторитися і з вами.

А тепер все по порядку.

Про тци і діти »нашого сімейства вже були по вуха ситі жітьyoм-битьyoм під одним дахом. Заробити на квартиру, прямо скажемо, - з області фантастики. З реальних варіантів - виявилося можливим зняти квартиру. Насамперед, звичайно, кинулися по знайомих. З тих міркувань, що цінник задирати не будуть, та ще й комісію не треба платити (ця сама комісія поперек горла стала - скільки квартир довелося пропустити через неї!). Серед наших знайомих більше виявилося тих, хто шукає житло, а не здає ...

Наступним кроком стали тематичні ресурси - в Дальпресс, на Фарпосте і т.д. Тут, звичайно, трапляються оголошення від приватників. Але вони або висять максимум 15 хвилин (мені жодного разу не вдалося додзвонитися першої - завжди вже була бронь), або господарі таких квартир опиняються крокодильчиками, з якими зв'язуватися - собі дорожче ...

далі >>


Завдяки сучасним PR-технологій, ми привчені шукати прихований сенс в будь-який фразі, схожою на рекламу Завдяки сучасним PR-технологій, ми привчені шукати прихований сенс в будь-який фразі, схожою на рекламу. І вже тим більше, не довіряти її буквальному значенню.

Тому я спробувала розібратися, що насправді стоїть за появою нової послуги компанії «Вікторія».На мої питання я попросила відповісти Вікторію Сучкову, керівника напряму оренда і продаж Групи компаній «Вікторія», «Владивосток»,«Асторія-Прометей».

- Чи є у вашій новій послуги якесь спеціальну назву?
- Усередині компанії ми називаємо її КБК (квартири без комісії). На ринку представляємо послугу - квартири з комісією 0%.

- Якщо Ваш клієнт зніме житло без комісії, не зажадають чи з нього будь-яких інших платежів на користь агентства?
- Чи не зажадають. Клієнт буде оплачувати тільки орендну плату і (вже в індивідуальному порядку, за домовленістю з власником) платежі по лічильникам (світло, вода, телефон).

- Яка вигода агентству від здачі житла без комісії?
- Вигода - в стабільності. У нас є база власників житла, накопичена за 16 років роботи. А значить - у нас завжди в наявності є квартири, які ми можемо запропонувати клієнтам. Саме з числа власників житла, з якими ми співпрацюємо вже кілька років, і з'являються ті, хто платить агентству за пошук квартиронаймачів.

далі >>

Наша компанія займається орендою житла понад 16 років і за цей час ми отримали величезний досвід по співробітництву, як з власниками квартир, так і з квартирантами. Будьте впевнені - тільки за участю агентства з оренди нерухомості, яке бере на себе функції незалежної сторони, можливість спокійно І ВИГІДНА УГОДА З АРЕНДИ КВАРТИРИ.

Чому, адже вигідно знайти власника квартири безпосередньо і платити гроші тільки йому? Або здати житло друзям з надією, що знайомі люди не завдадуть вашої квартири шкоди, не зашкодять меблі, не зламають дверні замки?

На жаль - це не так! У власників квартир і орендарів АБСОЛЮТНО РІЗНІ ІНТЕРЕСИ, навіть якщо вони ваші друзі або просто приємні в особистому спілкуванні люди.
Квартиранти хочуть зняти житло дешево і більше не нести ніяких фінансових зобов'язань. Власники житла хочуть отримувати регулярний дохід від здачі квартири, зберігати майно далі >>



Чи є у вашій новій послуги якесь спеціальну назву?
Якщо Ваш клієнт зніме житло без комісії, не зажадають чи з нього будь-яких інших платежів на користь агентства?
Яка вигода агентству від здачі житла без комісії?
Чому, адже вигідно знайти власника квартири безпосередньо і платити гроші тільки йому?
Або здати житло друзям з надією, що знайомі люди не завдадуть вашої квартири шкоди, не зашкодять меблі, не зламають дверні замки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online