Адреси офісів і салонів Білайн у Владивостоці

  1. Адреси салонів Білайн у Владивостоці час їх роботи
  2. Адреси офісів Білайн у Владивостоці і час їх роботи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На Далекому Сході країни є тільки одне велике місто - Владивосток. У ньому проживає більше 600 000 чоловік, тому покриттям Білайн забезпечений. Весь Приморський Край - це дивовижна частина Росії зі своїм незвичайним кліматом - помірно мусонним, а близькість східних країн відчувається по незвичайній флорі і фауні.

Весь Приморський Край - це дивовижна частина Росії зі своїм незвичайним кліматом - помірно мусонним, а близькість східних країн відчувається по незвичайній флорі і фауні

Незважаючи на велику віддаленість від столиці і взагалі центру Російської Федерації, оператори намагаються забезпечувати регіон, особливо, саме місто Владивосток, якісним зв'язком.

Кількість офісів і салонів Білайн становить 13: 2 - мультібрендірованние салони дилерів, 11 0 власні офіси. Всі вони працюють по різному графіку, більшість з 9 ранку до 21:00. Пропонуємо вам ознайомитися з адресами офісів і салонів Білайн у Владивостоці, інформація про яких достовірна.

до змісту ↑

Адреси салонів Білайн у Владивостоці час їх роботи

  • Героїв Тізоокеанцев вул. / 5А;
  • Партизанський прос. / 37: 09-20: 00.

Слід звернути увагу, що в салонах доступні не всі послуги від компанії Beeline, а тільки основні з них: покупка Єдиної карти для оплати, розблокування номера, блокування сім-карти, деталізація рахунку, поповнення балансу, оплата, покупка тарифного плану разом з SIM, відновлення pin / puk, покупка роутерів, приставок для ТВ, модемів, телефонів, аксесуарів.

Також вам слід звернути увагу на графік роботи таких магазинів. Робочий день починається з 9 ранку і триває до 20-21: 00 в залежності від адреси. Додаткову інформацію ви можете дізнатися, звернувшись до технічної підтримки в чаті на сайті оператора, по електронній пошті, або зателефонувавши консультанту.

Додаткову інформацію ви можете дізнатися, звернувшись до технічної підтримки в чаті на сайті оператора, по електронній пошті, або зателефонувавши консультанту

до змісту ↑

Адреси офісів Білайн у Владивостоці і час їх роботи

  • Російська вул. / 46: 09-21: 00;
  • Светланская вул. / 23: 10-19: 00;
  • Океанський прос. / 17: 09-21: 00;
  • прос. 100 років Владивостоку / 42А: 09-20: 00, вих. дні 10-19: 00;
  • Лугова вул. / 21А;
  • Верхнепортовая вул. / 2Г: 08-20: 00;
  • Черемхова вул. / 15, ТЦ «Черемушки»: 10-21: 00;
  • Російська вул. / 59/2: 09-21: 00;
  • Калініна вул. / 275: 10.15-20: 00;
  • Кригіна вул. / 15А: 09-21: 00;
  • Полєтаєва вул. / 6: пн-чт 10-21: 00, пт-сб 10-22: 00, нд 10-21: 00.

В офісах доступний весь перелік послуг від компанії Білайн, а саме: перехід на Beeline зі своїм номером з іншого моб. оператора, покупка єдиної карти оплати, підключення, деактивація послуг, заміна старої і зіпсованої SIM, зміни даних в договорі, оплата мобільного зв'язку, розблокування, блокування номера, відновлення puk, pin кодів, скасування помилкового платежу, купівля модемів, телефонів, роутерів, аксесуарів , ТВ-приставок, заміна номера, переоформлення договору, замовлення деталізації рахунку, оплата і підключення домашнього інтернету Beeline.

Перед відвідуванням магазину Білайн ознайомтеся з картою розташування офісів, на якій ви зможете вибрати найближчий до вас, а також наявність послуг, графік роботи. Всі салони працюють до вечора, щоб клієнт зміг звернутися за допомогою або продуктом після трудового дня. Перерви немає.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online