Повернути любов до життя: Гуманітарний штаб допомагає дітям впоратися з важкою недугою

Повернути любов до життя: Гуманітарний штаб допомагає дітям впоратися з важкою недугою

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: pixabay.com

Збройний конфлікт на Донбасі позбавив рідного дому багатодітну сім'ю Толочко зі Стаханова і серйозно підірвав здоров'я старшої дочки Тетяни. Зараз чи не єдиним нагадуванням про колишню, мирного життя для всієї родини став старенький фотоапарат. І кілька збережених знімків. Повернутися в рідні місця стало неможливо в 2014 році.

«Я тоді лежала в Києві, в 7-му пологовому будинку. Коли навесні все почалося на Донбасі, як раз перебувала на виходжуванні. А дорога назад була вже закрита », - згадує мама дітей Марина Толочко.

Тяжкі переживання, пов'язані з втратою будинку, негативно вплинули на стан хворий на епілепсію Тані. Через перенесеного в 2014 році стресу у неї почастішали напади, спокою не було ні вдень, ні вночі. Судоми, які зводили обличчя, поширилися і на ногу.

«Щось відбувається, але описати мені складно. Саме приходить і сама йде », - так описує свій стан Таня.

До муках фізичним додалися душевні переживання - дівчинці заборонили займатися танцями, якими вона марила. Таня не здалася - знайшла розраду в музиці. Але і епілепсія не відступала. Для запобігання рецидивам необхідно було приймати спеціальні препарати, вартість яких була для сім'ї непідйомною. Батьки звернулися в Гуманітарний штаб Ріната Ахметова - допомога не змусила себе чекати, вже в п'ятий раз Марина Толочко приїжджає з Білозерського в Краматорськ за протисудомними препаратами від Гуманітарної штабу.

«В інтернеті побачили інформацію про програму« Ліки дітям ». Подзвонили. Спасибо большое Рінату Леонідовичу за те, що допомагає людям у важких ситуаціях », - щиро говорять тато і мама Толочко.

Завдяки лікам Таня може вчитися в школі і займатися музикою. Тепер вона мріє виступати на концертах.

Допомогти утримати хвороба в стадії ремісії і не допустити, щоб дитина стала інвалідом, - головне завдання проекту «Ліки дітям», за яким тяжкохворим видано понад чотири тисячі наборів медикаментів.

ДЖЕРЕЛО

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online