Великобританія вийде з ЄС в 2019 році

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вихід Великобританії зі складу Євросоюзу відбудеться не раніше 2019 року. Про це розповів міністр у справі Brexit Девід Девіс.

Перш називали різні дати, коли Об'єднане королівство покине ЄС. На початку фігурувало літо 2019 року, трохи пізніше - січень того ж року.

Палата лордів Британії повинна схвалити Brexit вже завтра. Коли ця подія відбудеться, стане можливий запуск процесу виходу держави з блоку. Уряд оприлюднив документ Brexit в кінці січня цього року. У лютому він отримав схвалення Палати громад.
Раніше представники британського комітету із закордонних справ заявили, що прем'єр Тереза ​​Мей не має продуманого плану щодо подальших заходів, якщо переговори з Брюсселем про умови Brexit ні до чого не приведуть. За словами одного з депутатів, бажання Лондона відмовитися від підписання невигідної угоди з ЄС вживає всіх необхідних заходів для складання певного пункту дій на випадок провалу переговорів. Ймовірно, що реалізація такого сценарію привела б до втрати обома сторонам своєї репутації і великим фінансових збитків.


Святий Микита

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online