У Великобританії проходять позачергові парламентські вибори

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У четвер у Великобританії проходять парламентські вибори. Виборці кажуть, що не очікували, що прем'єр Тереза ​​Мей оголосить дострокове голосування, однак прийшли висловити свою думку. У четвер у Великобританії проходять парламентські вибори

Фото: AP

У країні працюють 40 тисяч ділянок. Право голосу є у 46,4 млн британців. Підсумки будуть відомі до ранку п'ятниці.

За підсумками виборів буде визначено новий склад Палати громад, куди входять 650 депутатів (по числу виборчих округів). Та партія, у якої буде більше половини мандатів, зможе сформувати уряд. Головна інтрига в тому, чи зможе залишитися при владі на найближчі п'ять років правляча Консервативна партія, очолювана прем'єр-міністром Терезою Мей.

Про намір провести дострокові вибори Мей заявила в середині квітня. Вона зазначила: в той час як народ проголосував за вихід з ЄС, в самому парламенті немає з цього питання єдності. Наприклад, опозиційна Лейбористська партія обіцяє заблокувати фінальні домовленості з ЄС щодо виходу Великобританії, ліберал-демократи паралізують роботу нижньої палати, а Шотландська національна партія протистоїть тому , Що робить уряд.

Раніше британські ЗМІ звинуватили Німеччину і Євросоюз у втручанні в передвиборну кампанію Великобританії. Мета втручання - зіпсувати репутацію Терези Мей . Близькі до Мей джерела повідомили, що високопоставлені чиновники в уряді Німеччини і органах ЄС організували витоку конфіденційної інформації про приватних зустрічах Мей, вона стала "жертвою скоординованого змови" напередодні парламентських виборів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online