Палаті лордів у Великобританії загрожують розпуском - ЗМІ - Останні світові новини - Одну з двох палат парламенту країни попередили про можливий розпуск, якщо та заблокує законопроект про Brexit

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

9 лютого 2017, 13:52 Переглядiв: 9 лютого 2017, 13:52 Переглядiв:   Палаті Лордів загрожують розпуском через Brexit

Палаті Лордів загрожують розпуском через Brexit. Фото: bet-ibc.com.

Палата лордів отримала попередження про її можливий розпуск, якщо її члени вирішать заблокувати законопроект про вихід Великобританії з ЄС. Про це повідомляє британська телерадіомовна корпорація BBC з посиланням на джерело в уряді.

"Якщо лорди не хочуть мати справу з рішучою вимогою громадськості про розпуск (палати - Ред.), Їм слід захистити демократію і схвалити законопроект", - заявило джерело в уряді.

Початок розгляду законопроекту призначено на 20 лютого, відразу після того, як палата лордів повернеться з зимових канікул.

Видання "The Daily Telegraph", в свою чергу, відзначає, що представники Консервативної партії в палаті лордів вперше опинилися не в більшості, і теоретично коаліція, що складається з більш ніж 250 представників Лейбористської і Ліберально-демократичної партії за підтримки незалежних членів палати могла б спробувати заблокувати законопроект.

При цьому газета підкреслює, що в ситуації, коли члени палати громад ясно показали, що підтримують Brexit, де-факто можливості палати лордів обмежені: там можуть піти на перегляд деталей запропонованого плану по Brexit, але навряд чи будуть намагатися поміщати виходу з ЄС як такого .

Міністр у справах Brexit Девід Девіс висловив надію на те, що Палата лордів "зробить свою роботу і виконає патріотичний обов'язок, давши нам право продовжувати і реалізовувати ці відносини".

Нагадаємо, напередодні палата громад схвалила законопроект про вихід Великобританії зі складу ЄС . За нього проголосувала переважна більшість членів - 494 чоловік, проти висловилися 122 парламентарія. Законопроект успішно пройшов три читання і стадію обговорення в комітеті.

Раніше в січні повідомлялося, що Верховний суд Британії відмовив прем'єр-міністрові Терезі Мей в можливості запустити процес Brexit без схвалення парламенту.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

міністр

, коаліція , розпуск , газета , ЄС , законопроект , партії , палата , палата громад , попередження , Мей , Brexit , палата лордів

Ви зараз переглядаєте новина "Палаті лордів у Великобританії загрожують розпуском - ЗМІ". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online