У Ківі не спадає смс з кодом підтвердження на телефон

  1. Що може бути не так
  2. способи вирішення
  3. Лист в службу підтримки
  4. Відключення перевірки через повідомлення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зазвичай, якщо на Ківі не спадає смс з кодом підтвердження протягом 3-4 хвилин, у користувача починається паніка Зазвичай, якщо на Ківі не спадає смс з кодом підтвердження протягом 3-4 хвилин, у користувача починається паніка. але не варто роздувати з мухи слона, нічого страшного в такій ситуації немає. Існує досить простий алгоритм вирішення цієї проблеми, а якщо і він не допомагає, то можна просто відключити підтвердження дій через повідомлення. Однак про все по порядку.

зміст:

Що може бути не так

Щоб вирішити проблему, необхідно зрозуміти, чому не приходить смс на телефон від Qiwi. Зазвичай повідомлення не приходять сюди через наступні випадки:

  • перевантаженість серверів. Платіжна система Qiwi дуже популярна, значить, існує "годину-пік", в який велику кількість людина намагається отримати повідомлення одночасно;
  • неполадки з телефоном і зв'язком. Може бути і так, що вся справа в апараті. Наприклад, погано ловиться мережу або програмне забезпечення застаріло;
  • планові роботи. Сервера Qiwi працюють не безперервно. Іноді їх відключають для планового огляду або ремонту.

способи вирішення

Насамперед, якщо не приходить смс з кодами від Qiwi, необхідно просто перевірити справність телефону. Подивитися, чи добре вставлена ​​сім-карта, перезавантажити його. У деяких випадках ці нехитрі операції допоможуть. Інший перевірений спосіб - очікування.

Співробітники Qiwi ретельно стежать за станом апаратури, тому будь-які неполадки вирішуються протягом трьох-чотирьох годин.

Однак якщо навіть це не допомогло, приводів бити тривогу все ще немає. Саме для таких особливих випадків існує служба техпідтримки, працівники якої допоможуть зробити необхідний переклад.

Лист в службу підтримки

Технічну допомогу клієнтам надає штат висококваліфікованих співробітників. Випадки, коли від Ківі не спадає повідомлення - не рідкість, тому проблему вирішать швидко. Отримати безкоштовну консультацію можна в такий спосіб:

  1. Увійшовши в обліковий запис, на головній сторінці перейти в меню «допомогу»;
  2. У вікні, вибрати звернення в службу підтримки;
  3. Після буде запропоновано вибрати один з трьох підрозділів.

Для вирішення проблем з повідомленнями необхідно перейти в перший підрозділ, і, перегорнувши сторінку вниз, вибрати пункт «SMS підтвердження платежів». У який з'явився шаблоні варто максимально детально вказати всі подробиці для якнайшвидшого врегулювання неполадок. Для вирішення проблем з повідомленнями необхідно перейти в перший підрозділ, і, перегорнувши сторінку вниз, вибрати пункт «SMS підтвердження платежів»

Зазвичай, розгляд запиту займає пару робочих днів. Після цього оператор зв'яжеться з звернулися і персонально підкаже, чому не приходить смс код від Qiwi.

Відключення перевірки через повідомлення

Підтвердження платежу через повідомлення - це надійно, просто і безпечно. Але буває так, що від Qiwi не прийшла смс, а іноді кількість платежів таке велике, що часу підтверджувати їх додатково просто немає. Для тих, хто віддає перевагу швидкість безпеки, в системі Qiwi є функція відключення сервісу перевірки. Це дасть можливість проводити платежі без телефону, але значно збільшить ризики.

Отже, після авторизації в акаунті, потрібно вибрати «настройки» в правому верхньому кутку. Звідти перейти до налаштувань безпеки. Отже, після авторизації в акаунті, потрібно вибрати «настройки» в правому верхньому кутку

З трьох запропонованих пунктів потрібен перший - «Підтвердження платежів по SMS». З трьох запропонованих пунктів потрібен перший - «Підтвердження платежів по SMS»

Варто тільки прибрати галочку, як на номер буде вислано останні повідомлення з кодом. Після його введення смс-підтвердження будуть деактивовані.

Цим способом користуватися рекомендується, тільки якщо випадки, в яких від Qiwi не спадає смс з паролем, не поодинокі. Все-таки безпека важливіша пари зекономлених секунд. Навіть в разі втрати номера існують виходи, докладніше про це в статті « Зміна номера телефону в платіжній системі Qiwi ».

Окремо хотілося б винести мобільний додаток Qiwi. Воно є для користувачів операційних систем Android і IOS. Саме по собі додаток не є чимось примітним - стандартний функціонал, компактно укомплектований для роботи на телефоні, але одна його можливість гідна розгляду.

Справа в тому, що при наявності цієї програми, платежі можна підтверджувати без повідомлень, маючи при цьому впевненість у безпеці коштів. При першому вході на мобільній платформі користувачеві пропонується створити особливий платіжний пароль, який і стане гарантією безпеки навіть при відключенні смс-підтверджень. Мобільний додаток Qiwi - ідеальний вихід для любителів сучасних гаджетів, які не бажають отримувати повідомлення. З відеоматеріалом по темі статті можна ознайомитися нижче.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online