Позики webmoney | Боргова сервіс | заплати собі

  1. Кому вигідно брати позики WebMoney?
  2. Як я вибрав позичальника?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Всім доброго часу доби! Я б не став називати видачу позик інвестиціями. З іншого боку це скоріше не позики, а кредитування, як в банку, тільки в ролі позичальника і кредитора виступають в основному фізичні особи. У борговій сервісі WebMoney позичальники пропонують непогані місячні відсотки за використання Ваших коштів. Всім доброго часу доби Причому терміни позик в основному призначають від місяця до півроку, а сама позика всього від 300 рублів. Думаю це буде зручно тим, хто заробляє в мережі або часто робить покупки в інтернеті. Я знаю про цей сервіс давно і, звичайно ж, у мене відразу виникло інтерес перевірити як справно позичальники виконують свої зобов'язання перед кредиторами, адже погодьтеся, досить дивно, коли людина бере велику кількість невеликих позик під високі відсотки і до того ж на такий короткий термін . У людей відразу виникають сумніви з приводу сумлінності позичальника. Кому вигідно брати таку позику? ...

Кому вигідно брати позики WebMoney?

З цього приводу у мене є свої припущення ... Крім користувачів, які часто роблять покупки в інтер неті, системою WebMoney активно користуються вебмастера (люди, які мають в інтернеті власний сайт або блог), що займаються продажем посилань і оглядів на своїх ресурсах, для цього існує безліч спеціальних бірж. Найбільший дохід приносять так звані вічні посилання, які розміщуються в нових статтях, а якщо на написання статті немає часу або бажання, її можна швидко прикупити на біржі контенту. Наприклад, веб-майстер прийняв замовлення на розміщення огляду вартістю 1000 рублів, для його розміщення він зайняв 500 рублів, замовив на біржі за ці гроші якісну статтю, потім купив цю статтю за 500 рублів, вставив в неї посилання на сайт рекламодавця і опублікував на своєму ресурсі. Т. е. Вебмастер за короткий термін примножив свої вкладення майже на 100% (з урахуванням відсотків за позикою). Інший приклад це трейдер , Впевнений у своїй торговельній стратегії, але тут вже велика ймовірність того, що цей трейдер зіллє свій депозит, і в підсумку Ви не отримаєте в ср ок позикові кошти назад, не кажучи вже про відсотки. І врешті-решт, людина, яка бере позику, може виявитися просто шахраєм, який спочатку не збирався повертати позикові кошти назад. Щоб уберегти кредиторів від шахраїв боргової сервіс WebMoney надає різну інформацію про позичальника ...

Як я вибрав позичальника?

Видати позику я вирішив більшою мірою заради інте Реса, і п оскольку для цього я відвів 300 рублів, то спочатку знайшов людину, яка бере позики від 300 рублів на короткий термін і має в системі WebMoney атестат не нижче персонального.

В системі WebMoney для отримання персонального атестата необхідно надати всі дані свого паспорта, його оригінал або вислати поштою нотаріально завірену копію.

В системі WebMoney для отримання персонального атестата необхідно надати всі дані свого паспорта, його оригінал або вислати поштою нотаріально завірену копію

Крім того, сервіс повідомив, що перевірений фактична адреса позичальника, його фото, дані копії паспорта звірені з персональними даними атестата. Перевірка адреси фактичного проживання здійснюється відправкою сервісом листи з перевірочним кодом, після отримання листа користувачу системи WebMoney залишається лише ввести цей код у відповідне поле.

При виборі позичальника я звертав увагу на показники TL і BL. BL це рівень ділової активності користувача в системі або бізнес-рівень (Business Level). Тут враховується тривалість активності користувача в системі, кількість і обсяг проведених операцій і наявність претензій на його адресу. TL це ступінь фінансової довіри до користувача. TL розраховується виходячи з сум, доступних позичальникові, які о н може отримати з гаманців своїх кредиторів без попереднього повідомлення. Більш докладно про те, що таке TL і BL Ви можете прочитати в рекомендаціях для кредитора, посилання на які боргової сервіс WebMoney дає на сторінці: "Я довіряю" → "Ліміти довіри". Там говориться тільки про знаки WMZ, але з недавнього часу кредитувати і займати можна і WMR. Також кредиторам пропонується попередньо зв'язатися з позичальником і обговорити питання про цілі отримання позикових коштів, паспортних даних позичальника і т. П., Але я цього робити не ст ал, по скільки сума не настільки значна. До речі, 300 рублів я видав під 7.5% в місяць. Після списання коштів з мого рахунку мені ще прийшла інформація щодо кількості та обсягу інших позик, які взяв позичальник.

У борговій сервісі також є біржа боргів, де кредитори продають боргові зобов'язання колекторським агент ствам; ср еди боржників зустрічаються і користувачі з персональними атестатами. Вообщем, давати позику чи ні вирішувати Вам, про результати мого невеликого експерименту я повідомлю пізніше в доповненні до цього запису, як видно з скріншоту, це буде після десятого травня.

__________________________________________________________

10.05.2014

Позикові кошти і відсотки по ним повернуті повністю в термін ...

Позикові кошти і відсотки по ним повернуті повністю в термін

Якщо дана стаття була для вас корисною - поділіться їй :)

Кому вигідно брати позики WebMoney?
Як я вибрав позичальника?
Кому вигідно брати таку позику?
Кому вигідно брати позики WebMoney?
Як я вибрав позичальника?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online