Відпочинок в Карпатах з басейном влітку 2019

  1. ціни
  2. Ще фотографії басейну і території

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Українські Карпати щедро винагороджують всіх, які приїхали в ці краї, мальовничій картиною околиць, приголомшливими хвойними і буковими лісами, радістю, здоров'ям і хорошим настроєм.

Якщо ви втомилися з дороги до курорту в нашому куточку Закарпаття, перше що можна зробити вже прямо "на порозі" - це зануритися в басейн, наповнений свіжою джерельною водою збігає з гір!

У готелі «Смерековий Двір» знаходиться невеликий відкритий басейн з прохолодною і бадьорить проточною водою. Басейн досить глибокий, 2 метра, від чого вода завжди залишається прохолодною і дуже добре освіжає в спекотний день. Крім усього, в такий басейн вкрай приємно зануритися після прийняття лазні, коли розпалене тіло після парної просто просить його остудити.

Крім усього, в такий басейн вкрай приємно зануритися після прийняття лазні, коли розпалене тіло після парної просто просить його остудити

Для любителів більш комфортного відпочинку в плавальному басейні, поруч з готелем (20 метрів, перейти через дорогу) знаходиться великий відкритий басейн і спортивний комплекс.

Для любителів більш комфортного відпочинку в плавальному басейні, поруч з готелем (20 метрів, перейти через дорогу) знаходиться великий відкритий басейн і спортивний комплекс

Біля басейну організовано все для відпочинку - це і лежаки, на яких можна поніжитися і позасмагати під теплими променями сонця, і альтанки, в яких можна сховатися від літнього сонця, і звичайно ж дитячий майданчик з гойдалками і батутом. Також, на території комплексу, працює міні-бар, в якому ви завжди знайдете прохолодні напої і смачне морозиво.

Також, на території комплексу, працює міні-бар, в якому ви завжди знайдете прохолодні напої і смачне морозиво

Але найпрекрасніше - це звичайно відпочинок і релаксація в плавальному басейні. Уявіть, як чудово плавати влітку в басейні з видом на зелені гірські схили і чути шум водяного потоку біжить гірської річки Жденієвка, на березі якої розташований сам басейн.

Відпочинок в Карпатах з басейном йде на користь всім відпочиваючим, але особливо він радує дітей, які проводять в басейні практично цілий день. Плавання дуже позитивно впливає на організм людини, підвищує його загальний тонус, а також зміцнює сам імунітет. Відпочинок в воді знімають стрес, поліпшує сон, нормалізує тиск, а тіло робить струнким і красивим. Тому туристи і вибирають набагато охочіше саме відпочинок з басейном.

У Карпатах купальний сезон відкритий цілий рік! У будь-який час року є можливість поплавати і в критому басейні з морською водою в готелі Reikartz, яка знаходиться в 50 метрах від готелю «Смерековий двір». Таким чином, зупинившись в нашому готелі, ви зможете відпочивати з басейном практично цілий рік.

Таким чином, зупинившись в нашому готелі, ви зможете відпочивати з басейном практично цілий рік

Для любителів активного відпочинку і якщо ви все ж втомитеся засмагати біля басейну, є можливість пограти у великий теніс, корт якого знаходиться тут же, біля літнього басейну.

Для любителів активного відпочинку і якщо ви все ж втомитеся засмагати біля басейну, є можливість пограти у великий теніс, корт якого знаходиться тут же, біля літнього басейну

Також, район селища Жденієво, славиться своїми пішохідними і велосипедними маршрутами.

Досвідчені туристичні гіди організують для вас як групові, так за домовленістю і індивідуальні піші походи в гори. Підніміться в гори і насолодитеся з вершин всією красою околиць! Якщо захочете, можете назбирати ягід і грибів, якими багаті околиці Закарпаття.

А в пункті прокату готелю «Смерековий двір» ви зможете взяти хороші гірські велосипеди і прокотитися на них, насолоджуючись під час поїздки чудовими видами на Карпатські гори.

А в пункті прокату готелю «Смерековий двір» ви зможете взяти хороші гірські велосипеди і прокотитися на них, насолоджуючись під час поїздки чудовими видами на Карпатські гори

Любителі рибного лову зможу насолодитися риболовлею в протікає поруч річці. Але особливе задоволення приносить самостійно спіймана форель в заплаві "Смерекового двору", яку потім вам запечуть на вогні і подадуть на стіл.

ціни

Ціни актуальні на літо 2019

Басейн на території готелю «Смерековий двір» - безкоштовний для відпочиваючих.

Вартість великого плавального басейну - 60грн. / Добу. Для дітей дошкільного / початкового шкільного віку вартість басейну в 2 рази дешевше.

Вартість критого басейну з морською водою - 60грн. / Год для дорослого і 35грн. / Год для дітей. Запис на відвідування критого басейну доступні по телефону: +38 (031) 242-40-50

Тенісний корт - 100грн. / Годину з ракетками і м'ячиком. Якщо ви приїдете зі своїми ракетками, вартість корту - 70грн. / Год.

Також на території нашого готелю знаходиться тенісний стіл. Гра в настільний теніс безкоштовна для відпочиваючих.

Ще фотографії басейну і території

Ще фотографії басейну і території

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online