Димитровград очолила вчителька: Гадальшіна змінили на Шишкіну. Депутати «червоної» міськдуми призначили свого, але прокуратура вважає рішення незаконним

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На посаду виконуючого обов'язки глави Дімітровграда замість Олексія Гадальшіна вчора обрано Людмилу Шишкіна. Таке рішення прийняли депутати Міської Думи 14 листопада на позачерговому засіданні.

Таке рішення прийняли депутати Міської Думи 14 листопада на позачерговому засіданні

Попередньо депутати більшістю голосів прийняли рішення перенести конкурс з відбору кандидатур на посаду глави Дімітровграда.

«Перед початком засідання порядок денний було змінено. Депутати скасували розгляд кандидатур. Главу міста вибирати не стали, зате запропонували поміняти виконуючого його обов'язки до моменту призначення керівника муніципалітету. Більшість голосів на цей раз вирішувало все. Повноваження Олексія Гадальшіна були припинені. А на його місце депутати від КПРФ висунули кандидатуру Людмили Шишкіної, яка на даний момент працює заступником глави міста », - повідомляє портал «Три сосни».

В.о. прокурора Дімітровграда Дмитро Фомічов зазначив, що при прийнятті запропонованого проекту рішення про призначення в. о. глави міста будуть порушені норми чинного законодавства - статуту Дімітровграда.

«Після того, як з'явиться офіційне рішення Гордуми з питання призначення Шишкіної в.о. глави міста, ми будемо його оскаржувати в суді », - заявив Фомічов.

Незважаючи на протест прокуратури, більшістю голосів Людмилу Шишкіну обрали на посаду виконуючого обов'язки глави міста.

За словами депутата ЗСО Айрат Гібатдінова, зміна виконуючого обов'язки глави міста Дімітровграда - «міра вимушена і необхідна», так як конкурс зривається і призначення нового глави міста штучно гальмується представниками конкурсної комісії:

«Виконуючий обов'язки глави міста Гадальшін, виконуючи вказівки обласної адміністрації, займається інтригами, призначає сам себе заднім числом першим заступником глави (щоб уникнути позбавлення повноважень), звільняє ключових працівників, не вживає необхідних рішень. У міській адміністрації панує повний бардак, безвідповідальність і некерованість, - зазначив депутат. - Проблеми множаться кожен день, обстановка в місті Димитровград штучно дестабілізується. У цих умовах зволікання неприпустимо. Людмила Шишкіна виконуватиме обов'язки Голови міста до завершення роботи конкурсної комісії та обрання нового глави ».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online