Виробництво картонних коробок для пляшок з під вина в компанії ПакХаус

  1. Коробки для вина
  2. Транспортна упаковка для вина

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вартість картонної упаковки під вино і алкоголь розраховується індивідуально

✔ Також Ви можете подивитися розділ Вартість виготовлення коробок або замовити коробки МАЛОЮ тиражем.
✔ Наші менеджери розрахують вартість картонної упаковки і приймуть замовлення по телефону
+ 7-812-320-05-70
Ми відповідаємо на всі дзвінки та листи

Коробки для вина

Яскрава, красива, незвичайна, святкова коробка для вина з повнокольоровим друком обов'язково приверне увагу покупців з естетичної точки зору. У компанії ПакХаус ви можете замовити ексклюзивну упаковку для вина, дизайн і конфігурація якої будуть розроблені нашими фахівцями або виконані за вашим побажанням.

Компанія ПакХаус виробляє коробки як на одну скляну пляшку для вина, так і для декількох пляшок ізольованих один від одного картонними перегородками.

Найчастіше при виробництві коробки під вино використовується гофрований картон - микрогофрокартон. Така упаковка буде надійно захищена і буде мати гарний і привабливий вигляд. При бажанні замовника, можна використовувати і більш міцний картон, в кілька шарів, для ще більшої безпеки вашої продукції. Вино в індивідуальній коробці виглядає набагато більш витончено, дорого і презентабельно.


Транспортна упаковка для вина

Компанія ПакХаус виробляють транспортну упаковку для винних пляшок. Транспортні картонні коробки мають відгинаються картонні частини, які міцно фіксують пляшку в одному положенні, оберігаючи її від впливу зовнішнього середовища. Така упаковка краще захищає скляні пляшки під час транспортування. Також, ми пропонуємо виробництво упаковки для вина під кілька пляшок. Коробка являє собою чотирьохклапанний транспортну тару з чергуванням поперечних і поздовжніх перегородок. Кожна винна пляшка буде надійно захищена від небажаних зовнішніх механічних впливу, що полегшить зберігання і транспортування.

Упаковка для вина з картону може бути не тільки практична, а й дуже красива. У компанії ПакХаус ви зможете замовити виготовлення подарункових упаковок для вина. Наші фахівці створять для вас не просто картонні коробки для транспортування, а дизайнерську упаковку, яка приверне увагу потенційних клієнтів до вашого провину. У разі виникнення питань телефонуйте: 8 (812) 320-05-70, наші менеджери дадуть відповідь на всі ваші запитання.

зберегти
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online