Секс-скандал навколо студентки Бурейко і чиновника МВС Варченко: нові подробиці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Справа буде розслідуватися на підставі заяви Бурейко, яке вона написала в столичну прокуратуру і в якому звинувачує заступника начальника відділу Департаменту захисту економіки Нацполіціі Олександра Варченко в домаганнях і погрози вбивством. Справа буде розслідуватися на підставі заяви Бурейко, яке вона написала в столичну прокуратуру і в якому звинувачує заступника начальника відділу Департаменту захисту економіки Нацполіціі Олександра Варченко в домаганнях і погрози вбивством

Кримінальне провадження буде розслідуватися на підставі заяви Бурейко / фото Facebook

Повідомлення студентки Наталії Бурейко в соціальній мережі Facebook з вибаченнями заступнику начальника відділу Департаменту захисту економіки Нацполіціі Олександру Варченко не є підставою для закриття кримінального провадження за його заявою.

Про це заявила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

За її словами, кримінальне провадження буде розслідуватися на підставі заяви Бурейко, яке вона написала в столичну прокуратуру і в якому звинувачує Варченко в домаганнях і погрози вбивством.

Максимець зазначила, що повідомлення в соціальних мережах не може бути підставою для закриття кримінального провадження.

Вона уточнила, що процесуальне керівництво розслідуванням цієї справи здійснює військова прокуратура.

Читайте також СБУ почала розслідування через скарги студентки про погрози з боку чиновника МВС Варченко

Як повідомляв УНІАН, 7 листопада студентка Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Бурейко опублікувала в Facebook пост, в якому заявила про нібито домаганнях і погрози з боку Варченко, з яким познайомилася в месенджері Tinder. Дівчина заявила, що змушена звернутися за допомогою.

«... Спочатку він здавався галантним чоловіком і джентльменом, обсипав компліментами і надсилав листівки, хвалився своїми зв'язками і положенням в суспільстві», - зазначила вона.

«Потім почав нав'язливо й агресивно наполягати на зближенні, за яке обіцяв мене« озолотити ». Після того як я відмовилася і дала зрозуміти, що подальше спілкування небажано, Олександр почав писати образи і погрожувати мені розправою, писати, що я його власність, я ніхто, що він може робити зі мною все, що дістане мене всюди. Все це було б схоже на погрози в інтернеті від ображеної людини, але вони не припинилися », - написала студентка.

Вона також стверджувала, Варченко нібито дізнався про неї все, включаючи адресу її близьких і контактні номери телефонів. Надалі він нібито почав писати їй СМС і погрожувати фізичною розправою.

У свою чергу заступник начальника відділу Департаменту захисту економіки Нацполіціі заявив , Що став жертвою «інформаційної атаки» і пов'язав її з тим, що його громадянська дружина Ольга Варченко займає посаду першого заступника голови Державного бюро розслідувань.

За заявою Бурейко про нібито погрози з боку Варченко було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством).

Надалі Бурейко написала на своїй сторінці в Facebook, що їй загрожує не Варченко, а невідомі з метою його дискредитації.

Студентка зазначила, що стала «жертвою цинічної провокації проти Олександра і його дружини». За словами Бурейко, їй погрожували з фальшивого аккаунта від імені Варченко. «Олександр Варченко і його цивільна дружина є порядними людьми. Мені дуже соромно, що я стала жертвою шахраїв і мимоволі взяла участь у цій брудній інформаційної кампанії », - написала вона. Також на сторінці студентки в Facebook були видалені всі публікації, в яких вона звинувачувала Варченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online