Британські коти виступили проти виходу країни з ЄС

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Одна з найактуальніших політичних тем цього тижня - можливий вихід Великобританії з Європейського союзу, який охрестили словом "брекзіт" (Brexit), яке є похідним від Britain і exit. Одна з найактуальніших політичних тем цього тижня - можливий   вихід Великобританії   з Європейського союзу, який охрестили словом брекзіт (Brexit), яке є похідним від Britain і exit

Повідомляється, що 23 червня пройде референдум, який вирішить долю країни, повідомляє The Guardian . На даний момент результати референдуму передбачити неможливо, оскільки за даними опитувань, прихильники і противники "брекзіта" розділилися практично порівну.

Весь тиждень політики та відомі діячі культури виступають на місцевому телебаченні зі своїми аргументами "за" і "проти". Відзначається, що противники виходу Великобританії з ЄС моментально придумали власний кумедний спосіб вираження протесту. Вони викладають фотографії своїх пухнастих вихованців з хештегом #CatsAgainstBrexit разом з аргументами від імені тварин, пише The Telegraph .

Видання повідомляє, що першою людиною, що використав цей хештег, була Ліліан Едвардс з Шотландії. Вона відправила в твіттер фотографію свого кота з коментарем "Він сумує через" брекзіта ". Якщо ви згодні, робіть пост з вашим вихованцем", після чого багато користувачів почали використовувати тег і розповідати в соцмережі про те, що їх коти теж виступають за мультикультуралізм та вільні кордони. Однак, під деякими безневинними фотографіями почали розгоратися неабиякі політичні дискусії .

Читайте останні новини Pravda. Ru на сьогодні

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online