Риболовля з морського берега в Ніцці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На цікавить наших читачів питання «Рибалка з морського берега в Ніцці» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Де в Ніцці можна ловити рибу з берега моря? Чи можна ловити в порту і на пляжах? Які є обмеження і заборони? Які снасті дозволяється використовувати? Яку рибу ловити не можна?

14.08.2018 VLADIMIR


Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру»

ру»

Участь в морській рибалці в Ніцці не вимагає якихось дозвільних документів від влади. Такі папери потрібно оформляти, тільки якщо збираєтеся займатися ловом риби в прісних водоймах.

З берега можна рибалити в будь-яких місцях на Лазурному березі, крім портів і спеціальних місць (резервів), де заборонена риболовля. Зазвичай це невеликі ділянки моря, де зберігається популяція морських мешканців.

Рибалити на пляжах навряд чи хтось захоче сам. Риби не буде там, де шумно і не дуже чисто. Краще вибратися кудись за місто, наприклад, до скель Ментона , Куди ходять з Ніцци автобуси і поїзди. До речі, якщо ви хоч раз проїдете вздовж узбережжя, то помітите на березі людей з вудками. Можете приєднатися до них зі своїми снастями або просто відзначте місце, де вони стоять, щоб наступного разу прийти саме сюди на риболовлю. Щоб розраховувати на серйозний улов, краще використовувати спінінг. Все, що рибалка зловить, він може забрати з собою.

Заборони на ловлю якихось видів риб немає. При бажанні можна орендувати човен і вийти на риболовлю в море. У Лазурного берега ловиться дорада, макрель, ставрида, кальмари і т. Д.

Чи можна ловити в порту і на пляжах?
Які є обмеження і заборони?
Які снасті дозволяється використовувати?
Яку рибу ловити не можна?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online