Дизайн квартири-студії 30-35 м2

  1. Студійне простір кухні-вітальні
  2. Дизайн сучасної кухні в квартирі-студії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Формат квартири-студії в Росії продовжує користуватися незмінним попитом. У відкритих просторах студійного типу люблять жити артисти, художники, музиканти та представники інших творчих сфер, які не хочуть, щоб безхмарний політ їх думки стримували будь-які перегородки. Дуже часто студії є результатом перепланування однокімнатної квартири. Шляхом ліквідації непотрібних перегородок дизайнери знаходять можливість організувати простір апартаментів обмеженій площі таким чином, щоб для всіх важливих функціональних зон знайшлися місця.

Шляхом ліквідації непотрібних перегородок дизайнери знаходять можливість організувати простір апартаментів обмеженій площі таким чином, щоб для всіх важливих функціональних зон знайшлися місця

Дизайн квартири-студії , Яку ми розглядаємо сьогодні, представляє собою цікавий з точки зору планування варіант. Прибравши перегородку між кухнею і вітальнею, дизайнери «Бюро домашніх інтер'єрів» малогабаритну квартиру площею в 35 м2 змогли перетворити в сучасну студію.

Студійне простір кухні-вітальні

Скляні перегородки відокремлюють хол від вітальні

Від холу простір житлової кімнати відділяється за допомогою напівпрозорих скляних перегородок. Кухня займає схоже на нішу простір, що надає їй якусь ізольованість.

Невеликий подіум, на якому обладнана кухонна зона, служить одним з основних елементів зонування інтер'єру

При розробці інтер'єру квартири-студії дизайнери завжди приділяють особливо пильну увагу елементам зонування простору. В данному дизайн-проект на території єдиної кімнати вмістилися вітальня, що служить одночасно спальнею, кухня і їдальня. Кухонний простір відокремлюється від вітальні-їдальні за допомогою подіуму і барної стійки. Острівний диван, характерний для інтер'єрів студійного типу, допомагає чітко окреслити диванну зону. Декоративну функцію тут бере на себе шафа з відкритими полицями, де, крім телевізора і відеоапаратури, знайдеться місце для книг і сувенірів.

Що стосується зони їдальні , То її добре акцентує люстра. Тут варто зазначити, що при зонуванні апартаментів студійного типу дуже важливо правильно продумати розміщення світлових акцентів. Для квартир, в яких вітальня і їдальня займають єдиний простір, люстру в обов'язковому порядку розміщують не тільки над диванної зоною, а й над обіднім столом. У квартирах-студіях для столових зазвичай знаходять простір в районі вікна. Завдяки такому рішенню, власники студійних просторів отримують можливість насолоджуватися сніданками і вечерями на тлі міських панорам.

Дизайн сучасної кухні в квартирі-студії

Дизайн сучасної білої кухні в квартирі-студії

Дивлячись на дизайн кухні , Що становить єдиний простір з вітальні, складно уявити, що подібне сучасне і добре організоване приміщення можна створити в невеликій однокімнатній квартирі. Чорно-білий монохром тут спрощує сприйняття, завдяки чому кухонна зона здається просторішою. Сучасні меблі позбавлена ​​будь-яких декоративних надмірностей, які візуально можуть «з'їдати» площа приміщення.

Таке рішення інтер'єру квартири-студії площею 35 м2 цілком могло б підійти і для дизайну вітальні-їдальні більш просторих апартаментів, в яких передбачені окрема спальня або дитяча кімната.

Дизайн квартир Замовити проект

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online