Нардеп Поляков сходив до психіатра і показав довідку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поляков відвідав психіатра / фото facebook.com/polyakovma

Народний депутат від "Народного фронту" Максим Поляков пройшов психіатричний огляд. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"З огляду на висловлювання директора НАБУ Артема Ситника з приводу того, що Поляков є психічно хворим, сьогодні вранці, як і обіцяв, я пройшов медичний огляд у лікаря-психіатра Київського міського психоневрологічного диспансеру №3", - написав Поляков.

Читайте також Печерський суд спростував визнання нардепа Полякова потерпілим у справі про "провокації хабара"

Нардеп зазначив, що згідно з консультативного висновку, психічних розладів виявлено не було.

Довідка від психіатра / фото facebook.com/polyakovma

Як повідомляв УНІАН, 23 серпня Поляков повідомив, що йому наділи електронний браслет . "Методом проб і помилок, з п'ятого разу, після врахування всіх зауважень моїх адвокатів, які кожен раз навчали співробітників антикорупційного органу діяти в рамках закону, змусили їх дотримати процедуру, я, як законослухняний громадянин, надів електронний засіб контролю", - розповів депутат. Поляков підозрюється в скоєнні дій, передбачених ч. 4 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.

19 червня детективи НАБУ з процесуального керівництва прокурорів САП затримали 7 осіб, причетних до вимагання й отримання неправомірної вигоди за сприяння іноземній компанії в здійсненні видобутку бурштину в Україні. За версією слідства, злочин скоєно за участю народних депутатів України. Зараз встановлено ймовірна причетність двох народних обранців - Максима Полякова ( "Народний фронт") і Борислава Розенблата (виключений з фракції БПП).

11 липня Верховна Рада дала згоду на залучення цих депутатів до кримінальної відповідальності, однак відмовила в наданні згоди на затримання та арешт.

Читайте також Скандальний екс-прокурор Сус підтримав справу Полякова проти НАБУ

21 липня Солом'янський райсуд Києва обрав запобіжний захід Полякову у вигляді застави в розмірі 304 тис. грн. Також суд зобов'язав його носити електронний засіб контролю, не виходити з Києва та Умані без дозволу слідчого, утримуватися від спілкування зі свідками в кримінальному провадженні та здати всі паспорти для виїзду за кордон.

4 серпня Поляков не дозволив надіти на себе електронний браслет, за це прокурори САП подали в суд клопотання про звернення внесеного ним застави в дохід держави. 17 серпня суд продовжив запобіжний захід Полякову до 17 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online