Міський самокат купити в Москві

  1. Kleefer дарує маневреність і простоту
  2. Замовляйте в інтернет-магазині Velomot!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У каталозі інтернет-магазину Velomot представлена ​​продукція вітчизняних та зарубіжних брендів. У нас ви знайдете міський самокат для новачків і професіоналів. Моделі підходять як для виконання трюків, так і просто для катання на свіжому повітрі. У них відмінна прохідність по асфальту, парковим зонам, пересіченим місцевостям, грунтових дорогах.


Kleefer дарує маневреність і простоту

Є вироби, призначені для пересування по міських магістралях. пропонує бренд Kleefer випускає кращі самокати для міста дорослим. Він підходить тим, хто віддає перевагу екологічні види транспорту, але звик бути мобільним. Продукція цієї торгової марки має головна перевага - запатентований складаний механізм, який дозволяє складати транспортний засіб без будь-яких проблем.

самокати Kleefer легко скласти однією рукою. Не потрібно нахилятися і робити інші рухи. Моделі цього виробника оснащені спеціальним фіксатором для паркування у вертикальному положенні (колесами до стіни).


Канадське якість з претензією на досконалість

Не менш вдалим вибором буде самокат для міста марки Weelz . наприклад, модель Twist 2017 року порадує технічними характеристиками:

  • невелика вага (4,2 кг);
  • алюмінієвий сплав в якості основного матеріалу рами;
  • широкі колеса;
  • кліренс 6 см.

У комплекті йдуть ремінь для перенесення і чохол. Такий самокат нескладно переносити в руках. Завдяки наявності складного механізму, транспортний засіб можна зберігати вдома, залишати в офісі, брати з собою в ТЦ і інші громадські місця. Є у цього виробника і інші цікаві моделі.

Замовляйте в інтернет-магазині Velomot!

Замовляйте в інтернет-магазині Velomot

Ми регулярно моніторимо пропозиції конкурентів, щоб зробити ціну для наших покупців доступніше. У нашому магазині тільки оригінальні товари брендів. Ми надаємо гарантію виробника і супровідні документи на товари.

Практично всі представлені у нас самокати для дорослих підійдуть і підліткам. Висота рульової стійки регулюється. Вантажопідйомність виробів до 120 кг. Тому ви можете вибрати модель універсального дизайну і кататися всією сім'єю.

Ми пропонуємо купити міський самокат з доставкою. У нашому магазині без перебільшення найширший асортимент виробів. Тому ми готові надати вам компетентну інформаційну допомогу. Безкоштовно телефонуйте за вказаними номерами або задавайте питання онлайн-консультантам в чаті. Ми оперативно реагуємо на звернення. Даємо дійсно слушні поради. З нашою допомогою ви неодмінно обзаведіться відмінним самокатом для міста!


Повернення до списку


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online