Під Одесою відкривають "Буковель": п'ять спусків, канатна дорога і сніг з 12-ти гармат

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перші гості вже & laquo; пробують & raquo; спуск на якість. Фото: trassae95.com

Свій Буковель під Одесою повинен відкритися в середині лютого. Раніше ми вже писали про цей проект і навіть побували на місці будівництва - в Березівському районі. Ще місяць тому там було зовсім порожньо, а зараз перші відвідувачі вже обкатують новеньку засніжену трасу!

Читайте також: Буковель під Одесою: п'ять гірок зі штучним снігом і канатна дорога

Одесити вже щосили обговорюють гірськолижний курорт на інтернет-форумах. "Племінник з одним їздили ... Широкий хороший спуск, робота кипить", - пише користувач Одеського форуму Lidasik. "Уже працюють снігові гармати і підйомники на схилах", - додає одесит під ніком tendrad.

Нагадаємо, курорт розташований в 70 км від Одеси, між селами Вікторівка і Степанівка. Як раніше розповідав нам його власник, місцевий фермер Володимир Бондарець, тут будуть розташовуватися п'ять спусків, канатна дорога, а штучний сніг буде подаватися з 12-ти гармат. До речі, в цьому році покататися можна буде тільки на лижах, а для сноубордистів курорт облаштують тільки в наступному році. Традиційних санок теж не буде, їм підібрали хорошу альтернативу - тюбінг (надувні санки).

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online