Собянін зустрівся з главою холдингу "Глобус"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: портал мера і уряду Москви / Денис Грицьків

Сергій Собянін провів зустріч з представниками торгового холдингу "Глобус". Мер підтримав плани компанії щодо її подальшого розвитку в місті, повідомляє Агентство "Москва" .

"Я дуже радий, що ваш торговий холдинг активно працює в Москві, інвестує в Москву", - зазначив Собянін, заявивши, що, незважаючи на велику конкуренцію, місто відкрите до співпраці.

Мер назвав торгівлю в місті найважливішою економічною галуззю, зазначивши тенденцію до розширення торговельних мереж. За словами Собяніна, торгові центри стають місцем розміщення соціальних і культурних об'єктів.

Глава торгового холдингу Томас Брух заявив, що в наступні два-три роки компанія планує інвестувати 25 мільярдів рублів.

"У Росії у нас більше 10 тисяч співробітників на даний момент. Ми вважаємо, що ми швидше на початку нашого розвитку тут", - заявив Брух.

Перший в Росії гіпермаркет "Глобус" відкрився в 2006 році в підмосковному Щелково. Зараз в торговельну мережу входять 14 гіпермаркетів, розташованих в Центральному федеральному окрузі.

У гіпермаркетах працюють відділи власного виробництва повного циклу: м'ясний цех, рибний ряд, кулінарія, пекарня, суші і роли і кондитерська.

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online